Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lobbant annyira erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lobbant annyira erős "lángot" benned ha férfi vagy,aminek biztosan nem bírsz ellenállni?

Figyelt kérdés
Testiségen kívüli dolgokra értem. Persze az ápolt csinos külső alap! De most a lélekre értem a kérdést,viselkedésre. Mi lobbant lángot benned?

2020. jún. 6. 13:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha a nő kedves, odafigyel rám, természetes, nem játsza meg az agyát, és szeret engem.
2020. jún. 6. 13:37
 2/14 A kérdező kommentje:
:) Kicsit bővebben?
2020. jún. 6. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha viszonozza az érdeklődésem vagy rámenősebb mint én.😁
2020. jún. 6. 13:44
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Sok féle férfi van. Szerintem, azok a motívumok, amik későbbi anyaságnál pozitívumok. Bízni benne, hogy jó anya lesz a viselkedéséből fakadóan. Vagyis ezeket vondjuk le, ahogy viszonyúl a férfihez avagy dolgokhoz. Nem finnyás, segítőkész, kedves, odaadó és érzéki.

Volt egy nő, aki szakács végzetsége volt, de nem az volt a munkája. Alapvezően kedves is volt. Már elképzeltem, hogy esetleges családalapítás után családra főz és jókat. :) Persze, nem jött össze a vírus téma miatt. ^^

2020. jún. 6. 13:48
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Mindenféleképpen a lelke, a személyisége a hölgynek, a mondatai, a hangja.
2020. jún. 6. 14:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Jó de. Milyen legyen? :D Úgy gyengéd..hogy közben ne nyávogó legyen mert az zavaró.
2020. jún. 6. 14:03
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi hülyeséget, amit itt írnak...már bocs, de kérdező ilyen nincsen, ha lenne akkor már lett volna olyan nő, aki ezt a "pasifogás bölcsek kövét" megtalálja, és azóta terjesztené a tuti tippet nektek.
2020. jún. 6. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Gyengéd, tapintatos.

Nyávogó, az egyenesen negatív. Nem valami macska, hogy elé kelljen tenni a kaját, ha éges. :D Nyávogás helyett kommunikáció, probléma megbeszélés. De az se veszekedés formában, hanem "Hogyan oldjuk meg? Keressünk egy megoldást együtt." hangnemben. Hosszabb távón kifizetődő, ha férfival "csapat játékos" is vagy.

2020. jún. 6. 14:09
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
5 vagyok: tudjon mérlegelni: érződjön, hogy határozott, de a megfelelő közegben legyen gyengéd, szerethető, de ne legyen nyálas, hanem inkább az az óvó, tanító beállítottságú.
2020. jún. 6. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:

5-össel és a 9-essel 2 értek egyet.

De ha már egy kis parazsat érzek, hozom a poroltót. És menekülőre fogom, nem akarok többet égni. Leégni nem csak a napon lehet...

2020. jún. 6. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!