Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ilyen fájdalmas lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen fájdalmas lenne a szerelem? Ez egy átoki érzés.

Figyelt kérdés

9. Osztályig konkrétan pszichopata voltam. Nem voltak érzéseim. Mindenki utáltam, vagy közönyt éreztem. Pedig voltak barátaim, nem piszkáltak annyit, szerettem azt az iskolát a társaságot. Mégis úgy érzem akkor nem voltak érzéseim. 9.-be megismerkedtem egy lánnyal akibe szerelmes lettem. Szenvedek attól, hogy szeretem mert nem kaphatom meg. De valószínű'akkor is szenvednék tőle ha összejönnénk mert annyira szeretem hogy nem tudom kifejezni, megfogalmazni, de ez nálam nagyon beütött. Ugye másnál is?

Ha látok kicsit érzelgösebb, szebb videót már nem nézem le, nem szólogatok be hogy milyen gáz ez az egész szeretet, érzelgős dolog. Már elszomorodok és rossz érzés fog el. Nagyon utálom újra gyülölni akarok. De nem tudom elérni. Tényleg ezaz egy lány képes ennyire megváltoztatni?

(Én is lány vagyok)

2020. jún. 6. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Képes, én gimi első felében elég negatív voltam, folyamatosan feketébe jártam, majd megismertem egy srácot és teljesen megváltoztam, nyilván ehhez az is hozzájön hogy idősebb lettem. Amúgy pszichopata az nem az amit leírsz, gimibe az emberek sokkal több része ilyen mint ahogy gondolod. Első szerelem meg ilyen, ha megkapod boldog vagy, ha nem ervagaskepp éled meg. De ezt a tulzott negativitasod meg elkene hagyni.
2020. jún. 6. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó, akk nem pszichopata, de olyasmi voltam ált.-ba amit élveztem. És ez hihetetlen tudom. Igen szeretni akarom mert jó érzes,de közben szenvedek is érte. Vagy nagyon negatív leszek, de akkor vele is vagy pedig egyáltalán nem oszt szívok, a kedvességem miatt.
2020. jún. 6. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

És ez még semmi. Ez még nem is szerelem. És a szerelemnek is vannak fokozatai.

Egészséges akarj lenni, ne gyűlölködő.

Nagyon hosszú út vár rád.

2020. jún. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!