Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen fájdalmas lenne a szerelem? Ez egy átoki érzés.
9. Osztályig konkrétan pszichopata voltam. Nem voltak érzéseim. Mindenki utáltam, vagy közönyt éreztem. Pedig voltak barátaim, nem piszkáltak annyit, szerettem azt az iskolát a társaságot. Mégis úgy érzem akkor nem voltak érzéseim. 9.-be megismerkedtem egy lánnyal akibe szerelmes lettem. Szenvedek attól, hogy szeretem mert nem kaphatom meg. De valószínű'akkor is szenvednék tőle ha összejönnénk mert annyira szeretem hogy nem tudom kifejezni, megfogalmazni, de ez nálam nagyon beütött. Ugye másnál is?
Ha látok kicsit érzelgösebb, szebb videót már nem nézem le, nem szólogatok be hogy milyen gáz ez az egész szeretet, érzelgős dolog. Már elszomorodok és rossz érzés fog el. Nagyon utálom újra gyülölni akarok. De nem tudom elérni. Tényleg ezaz egy lány képes ennyire megváltoztatni?
(Én is lány vagyok)
És ez még semmi. Ez még nem is szerelem. És a szerelemnek is vannak fokozatai.
Egészséges akarj lenni, ne gyűlölködő.
Nagyon hosszú út vár rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!