Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem magyar, és fontos neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem magyar, és fontos neki, hogy mással voltam-e már?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiatal férfit, aki nem magyar, de itt él. Nem iszlám, hanem ateista, de kicsit olyan az ország amiből jön, ami nekünk maradninak tűnhet. A nők sok esetben nem dolgoznak, gyakori hogy nagyobb családi házakban együtt élnek, ilyenekre gondolok.

Elkezdtünk találkozgatni. 1 éve ismerjük már egymást, szóval nem idegen. Feljött szóba, hogy volt-e már barátom. Mondtam neki, hogy nem és nem is hazudtam. Erre mondta, hogy neki ez fontos, és vonzóbbá tesz engem a számára, mert nem adom magam ezek szerint könnyen, nem fekszem össze mindenkivel.

Azt azonban nem mondtam neki, hogy megerőszakoltak még 10 éve (tényleges erőszak volt)

Szerintetek mit fog mondani, ha elmondom neki? Mert el szeretném mondani. Ti is elmondanátok neki? Más kultúra, más gondolkodás. Alapvetően nekem is tetszik a gondolat, hogy egy nő ne legyen sok férfivel együtt élete során, tehát ezzel nincs bajom, de kicsit félek mit fog mondani. Ti is elmondanátok neki? Már most vagy később?

2020. jún. 5. 18:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%
Minden attól függ amúgy hogy nevelték azt az arab csávót attól hogy nem vallásos vagy csak azt mondja hogy nem az attól az arab társadalomra jellemző dolgokat lehet ugyanugy tartja es ha a lány szereti a disznóhúst lehet majd le fogja szoktatni szépen msnipulálva ugy hogy észre sem veszi a szerelemtől és a rózsaszín ködtől ezert írtam, amit írtam a disznóról. Nem azért amiket te írtál.
2020. jún. 7. 08:06
 22/28 anonim ***** válasza:
* manipulálva
2020. jún. 7. 08:07
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyelöre nem derült ki, hogy az illetö arab lenne, ezt csak egy vagy két válaszoló feltételezi
2020. jún. 7. 13:18
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Miert nem birtad leirni honnan jott?
2020. jún. 7. 20:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk nem nézte a kérdést? Istenem... Nem is biztos hogy arab.
2020. jún. 7. 20:42
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
De a kifejtesben sem kellett vna titkolozni, nem? Nyilvan nem azt rottam fel h nem pattant meg valaszolni..
2020. jún. 7. 21:11
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Leforditom: muszlim országból jott faszi, aki magat nagyon nyugatinál próbálja eladni, ö iszik, bulizik, öt nem érdeklik olyan hulyesegek mint a vallás, de... De azért ha rád néz a szomszed, akkor te vagy a mocskos minden, bacont ne egyél, mert undorito leszel mint a tobbseg, és kulonben is mi ez a ruha, nö így nem oltozkodik.
2020. jún. 8. 10:21
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, jo‘ van az neki :D
2020. jún. 8. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!