Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év korkülönbség működhet?
Figyelt kérdés
A lány 23 éves
A férfi 40 éves
A lány idősebbnek nézz ki a férfin látszik, hogy negyeven de fiatalosan öltözködik.
Idősebb férfinak szülni jó ötlet?
A férfinek már megvan minden kicsi ház munkahely stb
A lány meg most fejezte be az egyetemet.
2020. jún. 5. 13:42
11/16 anonim válasza:
Mindenkinek más a felső határ amit eltűr, én ezt gondolom:
5 év korkülönbségig: Természetes
5-10 év különbség: Még OK, lehetnek kisebb gondok, de semmi komoly.
10-15 év különbség: Nagyon húzós már a dolog, de nagyon jó esetben működik.
15-20: százból egyszer működik, gyakorlatilag esélytelen.
20-:Felejtsd el!
Én így gondolom.
12/16 anonim válasza:
Nem, legalábbis nem hosszútávon. Előbb utóbb ki fognak jönni a generációs különbségek.
13/16 anonim válasza:
Lehet érvet, ellen érvet felhozni, számtalan estben látom hogy működik, és hogy nem, szóval ezt azután tudod miután megélted
14/16 anonim válasza:
Nyugi exem és köztem 21 év volt jó volt és nem a kor miatt szakítottunk
15/16 anonim válasza:
Ismeretségi körömben lány 23,pasi 46 volt.minden ok volt köztük.
16/16 anonim válasza:
Párom és köztem 18 év van,több mint két éve vagyunk együtt. Szerintem csak nálunk müködik,mert mi egy szinten vagyunk,összeillünk,szeretjük egymást és nem érződik köztünk a különbség semmilyen téren,eszembe se jut,hogy idösebb. A gyerek témával kapcsolatban pedig megbeszéltük,hogy egyikönk sem akar,lehetett volna,mert teherbeestem töle,mondta,hogy tarsuk meg,de nem akarunk igazán,ugyhogy megcsinálta a vazektomiát.és boldogok vagyunk együtt ketten gyerek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!