Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt vele?
Lassan 1 éve(távkapcsolat) , hogy egy párt alkotunk a szerelmemmel, vannak bizonyos időközönként hangulatingadozásaim, hogy egyszer megveszek érte, annyira vele szeretnék lenni, de akad olyan időszak amikor nem szeretnék vele lenni illetve vele beszélgetni.
Ilyenkor eltűnődöm azon, hogy biztosan szeretem őt? Ha igen akkor miért viskedek mindig gonoszul vele? (pl, nem veszem fel a telefont,nem válaszolok egyből az üzeneteire csak órákkal később) Olyan érzésem van olyankor mintha elhidegültem volna tőle, és nem szerelmi kapcsolat lenne köztünk.
Egyszer megbeszéltem vele a dolgokat és egy darabig jó volt minden, aztán megint kezdődött minden elölről. Azt javaspltam neki, hogy hagyjon el, de nem tudnám őt elengedni és ő sem tudna engem.
Annyira szeretem őt,hogy belegondolni is szörnyű, hogy a hülyeségem miatt elveszíthetem. Nagyon sokat örlődöm ezeken a dolgokon. Nem tudom megérteni miért csinálom ezt vele..
Esetleg tudnátok valami tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!