Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vesz komolyan engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vesz komolyan engem a 33-40 éves korosztály, ha én 27 éves vagyok?

Figyelt kérdés

Elég sokat csalódtam a saját korosztályomban, úgy érzem komoly dolgokra vágyom, legyen az házasság vagy gyerekvállalás, de nem feltétlenül ragaszkodom ezekhez, ha mondjuk sikerülne kapcsolatban lennem egy, a fent említett korosztályú hölgy valamelyikével. De gondolom ők nem a fiatalabb korosztály iránt érdeklődnek igaz?

Pontosan azért vonzanak az idősebbek, mert nincsen játszmázás, tudják mit akarnak és ők már sokkal megbízhatóbbak, bölcsebbek az élet területein.

Én nekem is van mit felmutatnom természetesen és komoly társ tudok lenni a bajban is, nemcsak a szórakozásban és a jólétben.

Van esély ilyen módon megismerkednem valakivel?

2020. jún. 1. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rossza a kérdés.

Mint nőt, mint potenciális házastársat, élettársat nem egy "korosztály" vesz komolyan, vagy nem, hanem egy konkrét személy. Legyen akár nálad fiatalabb, vagy nálad 5, 10, 20 évvel idősebb.

Párkapcsolat szempontjából nincs olyan törvényszerűség, hogy

"korosztályok" hogyan viszonyulnak egy másik "korosztályhoz".

2020. jún. 2. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Törvényszerűség nincs, de a nagy átlag véleményéből lehet következtetni.

A nagy átlag 20 évvel idősebb -tehát kb 47 éves- nők nem hinném,hogy vevők az ismerkedésre tartós kapcsolat céljából, szexkapcsolatra igen, az a kevés, aki azt keres.

A 33 éves nő,aki csupán 5 évvel idősebb a kérdezőnél, bizonyára semmi kivetnivalót nem talál az ismerkedésben.

Mindketten alkalmasak még a gyerekvállalásra, mindketten dolgoznak, és mindketten hasonló életszakaszban járva kb hasonló szintű egzisztenciát alakíthattak ki.

2020. jún. 2. 08:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet valaki 6 évesen játszmámzó és 70 évesen is....

30 éves nő vagyok. Csak a fiatalabb fiúk közelednek komolyan 20-26 ig kb.

2020. júl. 1. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!