Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha párkapcsolatban élő férfiak! Éreztetek így?
Köztudott, hogy a nők többségének kell az érzelem a szexhez és hogy a férfiaknak anélkül is megy. Éppen ezért talán a férfiak gyakrabban néznek nőket meg érzelmek nélkül mégis szexuális vágyakkal.
Férfiak! Voltatok mégis úgy, hogy annyira tetszett nektek egy nő, szerettetek annyira egy nőt, hogy más nem érdekelt? Hogy nem vettetek észre mást? Vagy ez is csak idő kérdése? Tudom nem vakságot esküdtetek... nem is várjuk el :) de vajon létezik olyan hogy egy férfi nem vágyakozik akár egyetlen másodpercre sem másik nő után amikor van párja? Mert nőknél van ilyen. Nálatok?
"Köztudott, hogy ..."
Nem érzelem kell, fizikai vonzódás. A nők nem szoktak azért szexelni valakivel, mert farka van, ha nem vonzza őket szexuálisan, ez igaz, de ennek semmi köze az érzelmekhez.
Nem. Én pont azért nem feküdtem le vele, mert nem voltam szerelmes, úgy meg mit ér az egész. Semmit, ugyanolyan mintha az ember prostival lenne.
Ugyanúgy nem érdekelne egy szerelemmentes kapcsolatban a másik nézőpontja, mint egy prosti esetében. Mert miért érdekelne? Nem szeretem.
Jelenleg is így vagyok. Nem érzem nagy varázslatnak. Az ember egy szint felett nem lát akkora plánét a pinában, a szar kajában meg a tudatmódosítókban, hogy egy pillanatra is nyomorultul érezze magát azért a bolhaszarnyi kellemes érzésért.
Szánalmasnak érezném magam, ha úgy lennék kapcsolatban, hogy rá vagyok valaki másra indulva. Egyszerűen szégyelleném. Alapvetően szégyentelinek tartom a felajzott embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!