Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tettem már fel korábban is kérdést itt a korkülönbségről, de sajnos megint nehézségek vannak. 32 éves vagyok és egy nálam 9 évvel idősebb nővel van kialakulóban párkapcsolatom. Minden szépen és jól halad csak a baj az hogy anyám ellenzi ezt az egészet. Testvérem nincs apám meghalt és anyám szerint nem hozzám való a hölgy. Hiába kerestem a saját korosztályomban nem volt szerencsém soha. De akivel most kialakulóban van ott minden rendben van és azt érzem ő az igazi aki mellett boldog lennék és úgy tudnám szeretni ahogy van és kitartanék mellette. Csak most két szék közöt vagyok mert anyám nagyon ellenzi ezt az egészet és ebből csak a vita van az pedig mindent tönkre tud tenni. Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Nem vagyok még öreg de az idő telik és nekem is kell egy társ. Mi a véleményetek? Hogyan tudnám anyámat meggyőzni hogy ne szóljon már bele
2020. máj. 26. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagy. Szerinted még anyádra kell hallgatnod?
2020. máj. 26. 00:24
 2/5 Savlekotő ***** válasza:
100%

32 évesen miért érzed hogy kell anyádat győzködni,ezek a viszonyok betegek,ma ahol anyuka a fiát férjpótlónak teszi meg,nyugi ha 30 lenne a nő akkor is ellenezné,mert te számára társként funkcionálsz. Szépen közlöd hogy anyuka nem maga a feleségem,jogom van a párkapcsolathoz by. És talán költözz el akkor nem tud így kezelni.

70F

2020. máj. 26. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Az, hogy ki hány éves, az csak egy szám. Amennyiben anyud is látni fogja, hogy komolyan gondoljátok, nem csak Te, hanem a barátnőd is, akkor lehet idővel megváltozik a véleménye.

Itt akkor lesznek gondok, ha ti együtt maradtok, de anyuka továbbra sem fog szinpatizálni vele. Ilyenkor kell majd elgondolkodni hogyan tovább!

A véleményeket meg lehet hallgatni, de ez a Te életed, a Te döntésed, a Te érzelmeid!

2020. máj. 26. 05:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukád fél, hogy elveszít.
2020. máj. 26. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Mond el ezeket anyukadnak amiket itt is leirtal, magyarazd el neki hogy neked ez a kapcsolat jol mukodik
2020. máj. 26. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!