Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ki mivel szokta meglepni a párját csak úgy?
Mi mindig meglepjük egymást. Rühelltem, mikor az előző kapcsolatomban csak akkor kaptam valamit, amikor nagyon muszáj volt és mikor adtam, hülyén nézett rám exem.
Szoktam kapni kicsi marcipános csokit, fehérjeszeletet, rózsát, néha kis üzeneteket postiten, néha csinál reggelit a párom tejszínhabos kávéval, van, hogy elém jön a munkahelyemre vagy bevásárol helyettem.
Én is szoktam csokit venni, gumicukrot, van, amikor meglepem azzal is, hogy kicsit csinosabban tálalom az ételeket vagy elmosogatok helyette, mikor nem itthon dolgoztunk, én is raktam kis cetliket a kaja mellé, amit csomagoltam neki, ilyesmi.
Meg ami ilyen közös szokás, hogy ha a másik kettesben hagyja velük a mobilját, telefotózzuk idióta szelfikkel :D
Aki megy boltba, az szinte mindig hoz a másiknak valamit amiről eszébe jut a másik, hogy jajj ezt de szereti..pl. csoki, süti, nasi, bármi új ízesítésű dolog (üdítő, energiaital, Rudi) amiről tudjuk, hogy a másik megkóstolná, egy meglepi borozás vacsi közben/után. Volt hogy elemet hozott a távirányítóba, mert látta kezdek küzdeni vele. 😂 (de eszébe jutottam)
Leginkább ilyesmi apróságok. Ritkábban könyv póló cipő táska és hasonlók amit kinézett már a másik, de sajnálja rá a pénzt.
Mivel menetközben időnként nagyobb dolgokkal is meglepjük egymást, így szülinap karácsony és hasonló alkalmakra külön nem kezdünk el ajándékozni, olyankor inkább összedobjuk a pénzt és csinálunk magunknak egy hosszú hétvégét valamikor amit csak kettesben tudunk tölteni.
#7es vagyok
Elfelejtettem írni, hogy a karácsonyt, névnapot, szülinapot nem nagy ajándékokkal ünnepeljük, hanem élményekkel. Kettesben kint sütögetünk például vagy elmegyünk túrázni. Ezeket a programokat mindketten élvezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!