Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de rettegek hogy ennyi volt az életem?!
2 éve élek párkapcsolatban egy férfival, és 1,5éve kettesben is lakunk. 20 éves vagyok és a párom is.
Tudom hogy fiatalok vagyunk, elhamarkodottak stb stb, nem szeretnék a költözés körülményeiről beszélni, mert nem ez a lényeg.
Arról van szó, hogy kisebb nagyobb zökkenőkkel de szeretek vele lakni, és őt is szeretem. Boldognak és biztonságosnak gondolnám a jövőt mellette.
Lehet korai így tervezni, de másfél éve együtt lakunk, és ez nem is igazán van változóban a jövőt nézve.
A problémám az lenne, hogy úgy érzem hogy ha nem lépek ki most, akkor soha nem is lesz vége. Mivel komolyabb indokom szerintem sosem lesz szakítani, és szeretjük egymást.
De fiatalnak érzem magam, megrémülök ha arra gondolok hogy nem lesz több szinglis bulis este, és soha az életbe nem lesz egyéjszakás kalandom,stb.
És nagyon szeretem/jó ember de valahogy azt érzem nem ő éltem nagy nagy szerelme. Vagy olyan csak a mesékben létezik hogy a nők azt biztosra érzik?
És erre légyszi ne olyan írjon aki 1-2 hónapos kapcsolatba érzi azt, mert az elején én is mindig azt éreztem:D
Hülyeség lenne ott hagyni egy jó embert, aki szeret, és minden nyugalmas, okés vele, csak ezért?
Vagy ha nem hagyom el, nem érezném úgy hogy szaladnak el az évek mellettem és valami kimaradt az életemből?
Szerintetek? Ti éreztetek már így? Megbántátok a döntéseteket?
+ semmi harmadik fél vagy ilyesmi nincs jelen, nem is vágyok speciál a közeljövőben senkire sem, csak egyedül megállni a talpamon, pasi nélkül. Szóval nem hirtelen fellángolásról van szó, foglalkoztat egy ideje ez a kérdés.
Legyél kedves elolvasni a kérdés szekciót! Külön kiemeltem hogy nem vágyok semmilyen férfira a közeljövőben. Szimplán mindig bennem volt hogy "majd egyszer" átélem azt is!
Bulizni sem akarok egy kicsit sem most, de nem vállalnám be hogy soha többet nem is fogok már akkorát bulizni..
Olvass, értelmezz, ne szólj be másoknak.
Azt hiszem a te bekeseredésed volt a legjobb tanúság a kérdésemet illetően. Köszönöm! ;)
Csak bemásolni tudom amit, pár napja írtam, mert erre a kérdésre is ugyanez vonatkozik...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
En ezt nem fogom soha megérteni... mikor minden jó és ilyen pozitív dolgokat írsz le mind a kérdésed elején és akkor a kérdés meg az hogy szakíts-e vele. Azokat az embereket sajnálom, mert bármelyik nemmel ez előfordulhat, akik mindent megtesznek és egy szuper partnerként viselkednek egy kapcsolatban, de ez a másiknak nem felel meg, mert mindig van valami baromság, ami valamiért nem fog tetszeni.
Nyugodtan éld ki magad, de valószínűleg utána meg az lesz a bajod hogy a pasik csak eldobnak és kihasználnak, de hát akkor meg ugye visszafogod sírni a barátod, de remélem lesz annyi esze és keres valaki olyat aki jobban megbecsüli őt mint te, és ezt rossz szándék nélkül írom. A döntés a kezedben van, max. majd tanulsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!