Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Esélytelen? Soha nem néz már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen? Soha nem néz már rám úgy mint régen?

Figyelt kérdés
Tudom már unalmas ez a sztori, de amikor még alakult a dolog akkor 2 hónapja nagyon lelkes volt és az sem izgatta hogy az ország másik végéből kell értem jönni, azt mondta ha csak kalandozni akarna akkor ott helyben is kereshetne, de tőlem nem azt akar, elakart menni pár napra valahova velem és a kislányom is. Most tegnap hazáért a tortúrából, ha leülepednek benne az események akkor lehet hogy még megkeres?Van rá esély, azt mondják ahol volt tűz ott marad parázs is, még mindig érdekelhet mi van velem mert a napi sztorikat kérdezz felelekeket az utolsó kéedésig végignézi. Azt is két hete mikor még beszéltünk észrevettem hogy képek vannak rólam lefotózva a telójába, (screenshot) annyira botrányos hogy 2 hónapja azt vártuk mindketten jöjjön haza erre hazaér és addigra köddé válnak az álmok
2020. máj. 18. 14:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Aki ismeri a sztorit az válaszoljon csak kérem
2020. máj. 18. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Az bánt iszonyatosan hogy én magam löktem el az ostobaságaimmal tőlem, olyan képet festettem magamról aminek ő még másodszor is esélyt adott megdönteni de harmadszorra is elbsztam, de nagyon durván
2020. máj. 18. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, elcseszted, nagyon durván és ha szerencsétlen még mindig szóba állna veled, akkor újra és újra elcsesznéd, negyedszer, nyolcadszor, hatvannyolcadszor is. Egy igazi elmebeteg vagy, úgyhogy ha érez is valamit, ha van egy kis esze, elkerül téged, mint a pestist, mert melletted pokol lenne az élete. És ne hazudozz, hogy nem így lenne, ha képes lennél a változásra, akkor már az első húzásod után változtattál volna.
2020. máj. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!