Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Önző vagyok ha nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző vagyok ha nekem egy szép, okos, sportos lány tetszik?

Figyelt kérdés
Önzőség a részemről, ha egy nagyon szép, nagyon okos lány tetszik? Ha úgy gondolom, hogy csakis vele lenne értelme összejönnöm? Mintha úgy érezném, hogy nekem ő lett teremtve. Szerintetek ez nagyképűség, beképzeltség a részemről?
2020. máj. 11. 00:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Hát eléggé. Nemhogy keresnél magadnak egy buta és ronda lányt.

Őszintén szerintem mindeki arra törekszik hogy szép és okos barátnője legyen és ez így van rendben :D Miért lennél olyannal akihez nem vonzódsz?

2020. máj. 11. 00:47
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem
2020. máj. 11. 00:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy önző, beképzelt vagy nagyképű, de nem ismered ezek jelentését, ill. rosszul használod.

Az a kérdés, hogy ez a lámy akar -e tőled valamit, mert ha nem, akkor felesleges rá vágynod.

2020. máj. 11. 00:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy mindenki ilyet szeretne, de mondjuk én miért érdemelném meg őt(egy ilyen lányt) ? Lehet én csak egy ronda (rondább) vagy buta(butább) lányt érdemlek (érdemelnék) meg és ha így nézzük, akkor már valóban önző vagyok, hogy nekem ilyen lány nem kell csakis szép és okos.
2020. máj. 11. 00:57
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Ez hülyeség. Olyan lányt érdemelsz meg amilyenért megküzdesz hogy elnyerd a tetszését. Én egy introvertált kocka vagyok mégis az egyetlen barátnőm egy vékony, csinos, aranyos lány volt mert megküzdöttem a kapcsolatért
2020. máj. 11. 01:18
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

#5-ös vagyok ez lemaradt:

És utólag belegondolva ő nem érdemelt meg engem amiatt mert én nagyon sok energiát fektettem az egész kapcsolatba és sokat tettem érte ő meg max fele annyit

2020. máj. 11. 01:19
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj, ha tetszik, azzal semmi baj.

Viszont ha ez alá nem adod,akkor bizony férfiban hasonló szintet kell produkálni, ha tetszik,ha nem.Ma már nem kőbe vésett elvárás, hogy már pedig férjhez kell menni,így a nők is válogatnak, pláne, aki még meg is teheti. Ha meg nem tudod produkálni,akkor az online szexshopok még mindig ott vannak.

2020. máj. 11. 01:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is szép, okos és sportos vagy, akkor biztos nem önzőség, mit is kezdenél buta lánnyal, beszélgetni se tudnátok és közös érdeklődés sincs ha csak egyikőtök sportos. A szépség mondjuk relatív.
2020. máj. 11. 06:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki önző :) Mert mindenki olyat akar párnak, akit tud szeretni és aki szereti őt. Te most elképzeltél valakit vagy konkrét jelölt? A gyakorlatban lehet, hogy megszeretsz végül mást, vagy hiába epedsz, ő nem fog viszont szeretni, vagy hiába tűnik külsőre pont ideálisnak, mégsem az, akinek reméled. Majd kiderül. Jobb esélyeid vannak, ha nem csak elvárásaid vannak, hanem te is hozod azt, amit majd a másiktól szeretnél kapni.
2020. máj. 11. 07:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Önzéség ez, mert csak arra gondolsz, hogy Neked mi kell, te mire vágy.. viszont gondolom azon egy percig sem gondolkodsz el, hogy egy ilyen lánynak te miért is kellenél, miért vágyna épp rád? (mivel te magad is leírtad, hogy nem érdemelnél ilyen lányt)

A kapcsolat úgy jön létre, hogy mindkét fél kölcsönösen vágyik rá, a fiú is és a lány is. Annak nincs jelentōsége, hogy te milyen lányokról ábrándozol, kikre csorgatod a nyálad...

2020. máj. 11. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!