Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok ha nekem egy szép, okos, sportos lány tetszik?
Hát eléggé. Nemhogy keresnél magadnak egy buta és ronda lányt.
Őszintén szerintem mindeki arra törekszik hogy szép és okos barátnője legyen és ez így van rendben :D Miért lennél olyannal akihez nem vonzódsz?
Nem vagy önző, beképzelt vagy nagyképű, de nem ismered ezek jelentését, ill. rosszul használod.
Az a kérdés, hogy ez a lámy akar -e tőled valamit, mert ha nem, akkor felesleges rá vágynod.
#5-ös vagyok ez lemaradt:
És utólag belegondolva ő nem érdemelt meg engem amiatt mert én nagyon sok energiát fektettem az egész kapcsolatba és sokat tettem érte ő meg max fele annyit
Figyelj, ha tetszik, azzal semmi baj.
Viszont ha ez alá nem adod,akkor bizony férfiban hasonló szintet kell produkálni, ha tetszik,ha nem.Ma már nem kőbe vésett elvárás, hogy már pedig férjhez kell menni,így a nők is válogatnak, pláne, aki még meg is teheti. Ha meg nem tudod produkálni,akkor az online szexshopok még mindig ott vannak.
Önzéség ez, mert csak arra gondolsz, hogy Neked mi kell, te mire vágy.. viszont gondolom azon egy percig sem gondolkodsz el, hogy egy ilyen lánynak te miért is kellenél, miért vágyna épp rád? (mivel te magad is leírtad, hogy nem érdemelnél ilyen lányt)
A kapcsolat úgy jön létre, hogy mindkét fél kölcsönösen vágyik rá, a fiú is és a lány is. Annak nincs jelentōsége, hogy te milyen lányokról ábrándozol, kikre csorgatod a nyálad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!