Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Számotokra egy ismerkedésnél ezek a dolgok előnybe helyeznék a kiszemelt srácot?
Figyelt kérdés
Szeret és tud is főzni, valamint szeret sportolni,edzeni,foglalkozni a testével.Persze ezek mellett nem hanyagolja a kedvesét sem :) Előre is köszönöm a válaszokat :P f/212020. máj. 7. 13:55
1/9 anonim válasza:
Nálam ez alap. Nem is ismerkedek olyannal, aki nem alkalmas önállóan vezetni egy háztartást (beleértve a főzést) vagy akinél jobb a fizikumom nő létemre.
2/9 anonim válasza:
Elony,ha szeret sportolni es sokat foglalkozik magaval. A fozes hatrany szamomra. Szigoru dietan vagyok egy eletre. Nem tudnek belole enni,hiaba szeretnek.
3/9 anonim válasza:
Ha emellett jóképű is vagy, akkor igen. Ha nem, akkor mindegy.
4/9 anonim válasza:
' Asszem a 3#- as versenyzőnél a pont, És ezt már nem lehet jobban megválaszolni👋👋
5/9 anonim válasza:
Főzni én is tudok, a sportosság nem szempont, a kora sem.
Ami inkább: Sulid? Lakás? Jövő?
6/9 anonim válasza:
Most tapsot vársz azért, hogy képes vagy a legalapabb házimunkára, és nem vagy 200 kg?
Az, hogy egy ember képes legyen a saját háztartását vezetni, és mozogjon valami minimálisan, a minimum. Legközelebb azt írod ki, hogy előny-e ha nem vered a barátnőd?
7/9 anonim válasza:
#3-4: a szokásos agytröszt kommandó. A tökéletes fiúk, akiknek egyetlen hátrányuk, hogy nem jokepuek.
8/9 anonim válasza:
Hú engem nagyon levesz a lábamról ha tud főzni, és nem válogatós mindent megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!