Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már együtt vagyunk 1,5 éve elötte is jóba voltam vele kb 1 évig , amikor összejöttünk nem lakott tőlem messze sőt nagyon közel laktunk egymáshoz ugyhogy szinte minden nap együtt aludtunk és már egy éve össze is költöztünk .Egy helyen is dolgoztunk egy jó darabig , nagyon szeretem sőt én úgy gondolom ő az igazi annyira egyhullám hosszon vagyunk de néha ugy érzem hogy jobb lenne ha egyedül lennék és nem tudom miért van hogy idegesít mikor hozzám ér 25 vagyok tehát nem első szerelem csak nem tudom mit tegyek van hogy vele akarok lenne mindörökre van hogy egyedül lennék , pedig nem csinál semmit, de félek hogy ha elveszítem nem találok olyat mint ő és ahányszor szoba jön a szakítás nem birom megtenni .

2020. máj. 7. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értelek, miért téma nálatok a szakítás, ha annyira jól kijöttök?

Túl sokat vagytok együtt.

2020. máj. 7. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl sokat vagytok együtt azért érzed néha így. Kell egy kis én idő is. Amúgy meg ha szereted ennyi miatt miért szakítanál? Nem érted a logikád..
2020. máj. 7. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsánat *nem értem
2020. máj. 7. 13:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert van hogy besokkalok tőle , van hogybtélleg idegesít olyankor jön ez elő, mostanában keveset foglalkozok vele, tudom jol de valamiért mégse és ezt hangoztatja is de valahogy nem érzem most hogy kéne vagy nem tudom össze vagyok zavarodva csak néha hijángzik a szingliség és nem tudom hogy ez jo e hogy ujra szingli legyek néha jó lenne de nem thmudkm most mi lenne a jó, félek ezt eldobni amiatt
2020. máj. 7. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy nagyon enyhén autista? Azt hiszem asperger szindrómának mondják de javítsatok ki ha tévedek, ők nem bírják az érintést. Van aki meg nem mindig.
2020. máj. 7. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
De szerintem csak introvertált vagy aki besokalt mert ugye az introk van mikor csak egyedul tudnak toltodni. Az enyhén autistat nem bántásnak szántam csak egyszer olvastam egy ilyen szerző életrajzi konyvet es ő írta hogy nem bírta.
2020. máj. 7. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Ennek már utána néztem egyszer lehet benne valami mert sok dolog igaz de ez az érintes csak kb 5 honapja van hogy idegesit ha hozzám ér de nem mindig
2020. máj. 7. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!