Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez előnyös ismerkedésnél vagy inkább hátrány egy fiatal nőnél?
23 éves vagyok.
Saját kertesházam és egy jobb kategóriásnak számító autóm van.
Diplomás vagyok, de ezzel a szakmával nem keresem magam halálra.
Nekem nem szempont hogy a férfi aki nekem bejön milyen anyagi háttérrel rendelkezik.
Ti örülnétek ha egy ilyen lánnyal jönnétek össze? Hogy már a ház, egy autó megvan lehet másra költeni, másra félretenni? Vagy ez inkább feszélyezne ha ezt nem te hozod a kapcsolatba/nem a kapcdolat alatt szerzitek meg?
A kérdést egy konkrét eset ihlette.A barátomon az elején semmit nem vettem észre, mármint hogy zavarná. De most hirtelen előállt azzal, hogy az autóját, amit egy éve vett, le kellene cserélnie. Semmi oka nincsen rá, egyébként, és azt mondja hogy "mert", semmi értelmes válasz. Nem tudom miért de ez az érzésem, hogy őt zavarja, hogy anyagilag jobb a hátterem. Pedig ha komoly lenne a dolog köztünk, aztán engem nem érdekelne, közös lenne.
Nyaralni sem egy helyre akartunk menni. Szerinte pénzkidobás, szerintem meg a legjobb dolog a világon utazni. De ez most ugye megoldódott...
Engem nem zavarna..
A barátodnak kisebbségi komplexusa van.
Komplexus helyett meg Lexust akar... :)
Szerintem a legtöbb pasit feszélyezné, tán még engem is.
A tiedet (ha még megvan) biztosan.
De nem ezért aggódnék a helyedben, hanem, mert a te kedves hobbidat pénzkidobásnak tartja. Valahogy nem jó jel ez egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!