Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már ló helyett szamár, úgy h tudtál is róla?
Figyelt kérdés
Hogyan alakult a kapcsolat?2020. máj. 2. 21:14
11/11 anonim válasza:
Sajnos én már többször voltam. Rosszul is esett. Nem tudom milyen okból, de engem mindig olyan férfiak találnak meg, akik még nincsenek túl az exeken, egy álomképet kergetnek. Aztán találkoznak velem, szép vagyok, jó vagyok, de mégsem az, akire vágynak. Ezzel nem is lenne gond, az bánt, hogy hosszú ideig szórakoznak miközben már tudják jól, hogy nem kellek, aztán persze én vagyok hülyének beállítva, ha szarul esik. Fordított esetben én szoktam tudni már első randin, hogy kitől mit akarok és mi lesz belőle. Ha érzem, hogy nem kell nekem az az ember igazán, akkor nem használom ki hónapokon keresztül, hanem szólok az elején, hogy bocs, de ez nem fog működni. Amúgy egyetértek az első válaszadóval, előbb utóbb megérzi az ember, ha a másik nem úgy tekint rá. Csak hát addigra már szerelmes vagy, nehéz neked lépni, mert te megmentenéd a dolgot az utolsó pillanatig. Szóval igen, nem is értem miért kell addig várni, amíg a másik beléd szeret. Nem fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!