Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi az oka?
Lányok, fiúk tudom, hogy nem csak a külső számít, de akik összejönnek egy tényleg iszonyatosan gázos külsejű emberrel (mindkét nemre vonatkozik), azoknak mi van a fejében? Főleg, ha vonzódni sem vonzódtok a másikhoz.
Az egyik barátom is együtt van egy olyan nővel, hogy a Napra lehet nézni, de a csajra nem, mert olyan csúnya. Biztosan tudom, hogy nem szerelmes belé, csak kényelmes neki. Az ember ezeket nem mondja persze a másiknak, csak mégis érdekel, hogy mi van ilyenkor az ember fejében? Mire számít? Gondolom van olyan eset, hogy az ember a màsik lelkét szereti, és végül ott ragad a másik mellett, de ne legyünk már álszentek, hogy a külső nem számít semennyire sem. Azért többségében nem hinném, hogy a kedves természet elég, ha a másik olyan, amilyet azelőtt talán még cikiztél is a háta mögött. (Ismerek ilyen párt személyesen!) Szép nőket is olyan férfiakkal látok együtt, hogy a pofám leszakad. Tudom, hogy most sokan lefognak támadni, hogy felszínes vagyok és csak a külsőt nézem. Ez nem igaz, nekem is számít a belső természetesen és tudom is értékelni a jó lelkű embereket, de azt már 2x is meggondolnám, hogy össze is jöjjek valakivel, akihez nem vonzódom. Nekem például kevés az, ha csak kedves valaki, de nincs bennem az, hogy megakarom érinteni, megakarok őrülni érte. Ha ezek a dolgok hiányoznak, akkor értékelem, mint egy jó embert, de nem kéne. Tudom, hogy nem látok bele más kapcsolatába, tudom a szépsèg szubjektív, de ennyire? Azért van egy olyan kategória, amit általában azért csúnyának ítélnek meg az emberek. Számomra nehéz ezt megérteni. Lehet oltogatni, de most őszintén senki nem gondolta még ezt így? Miért jó ez az embereknek? Vagy én várok túl sokat?
Köszönöm a válaszokat meg a privát üzit, utóbbi lehetőségével nem élnék inkább. Én nem rosszból kérdezem, tényleg érdekel, hogy valaki miért van együtt olyannal, akiről ő maga is tudja hogy nem szereti. Ez kicsit önző is, mert így nem adják meg a lehetőség a másiknak, hogy a tényleg hozzájuk tartózóval legyenek.
Ebben semmi arrogáns nincs, csak próbálom megérteni az embereknek ezt az oldalát. Érdeklődtem, ha úgy tetszik. Nem tudom miért kell támadni, hiszen érthetően érveltem mindennel, hogy miért gondolom így meg úgy. Ez az oldal nem erre van? Kérdést fel tesz valaki, az ember meg ha úgy alakul eszmecserét is folytat. Engem tényleg érdekelnek ezek a témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!