Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha a barátom jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a barátom jobban főz mint én?

Figyelt kérdés
A pasim a nagymamájától megtanult főzni,de valami profi módon. Szerintem ilyen konyhafőnök féle műsorokba porig alázna szinte mindenkit. Én viszont pár apróságon kívül nem tudok főzni. Rántottát is elrontottam a múltkor bár az is igaz hogy megette és nem panaszkodott. De neki meg annyira a kezére áll minden hogy hihetetlen.Úgy tud fűszerezni meg egyszerű dolgokat is úgy fel tud dobni akár egy rántottát is hogy a szemem felakad néha miket csinál :O Félek hogy ebből később probléma lesz...
2020. máj. 1. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Második nejem egyáltalán nem tudott főzni, de gyakorlatilag semmit, nem is érdekelte - mondjuk engem sem -, nem is akart megtanulni. Minden kaját én készítettem, mert én meg elég jól tudok. Szívesen segített a konyhában, vásárolt, otthon volt a háztartási dolgokban, csak a főzést, azt nem. Tök nem zavart egy percig sem.
2020. máj. 1. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Azzal nincs gond ha egy kapcsolatban a pasi jobban főz! A gond inkább azzal szok lenni, mikor összebutoroznak, és a nőnek fogalma sincs a főzéshez, illetve nem is érdekli amit csinál, csak összecsapja.

Ha tudsz valamennyire, meg próbálsz fejlődni akor minden rendben, és gyakorlat teszi a mestert.

2020. máj. 1. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy gáz, nem a középkorban élünk...
2020. máj. 1. 20:58
 14/17 anonim válasza:
100%
nem
2020. máj. 1. 21:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak nálunk is ez lenne!🙂
2020. máj. 1. 21:07
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Gáz. Férfiként én is qrva kreatívan főzök. Szégyen, ha egy rántottát is elqrsz. 😅😅😅
2020. máj. 1. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! Csak néhány dolog:

- Krausz Gábor és Tóth Gabi: keress rájuk. Nem a csaj főz jobban. Számít? Nem. :)

- A mesterszakács ismerőseim kivétel nélkül férfiak. Hogy miért van ennyi férfi szakács? Mert a férfiak imádnak enni, imádják a hasukat. Egy mesterszakács barátom mondta: csak az tud igazán jól főzni, aki enni is szeret.

- Miért nem főztök együtt? Tök jó móka lenne. Te tanulnál, fejlődnél és még jól is szórakoznátok. No meg a lényeg, rutinosan elsajátíthatnál néhány trükköt. :)

2020. máj. 2. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!