Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a tanárom, ő viszont lekezelő. Mit tegyek?
Még a vírus előtt felvettem egy fiatal tanárhoz egy órát, aki már két éve tetszik, de mivel tanár nem csináltam semmit.
A lényeg, hogy mindig feltűnően nézett a suliban, meg úgy amúgy is, ha kint álltam és cigiztem a suli előtt, mindig tetőtől talpig végigmért(nem beszélem be, azért ezt látja az ember, és ő tényleg tetőtől talpig mért végig többször). Többször mosolyogtunk egymásra. Volt olyan, hogy sulis rendezvény volt, és bementem a teremben, és éppen ő beszélt a mikrofonba. Abba hagyta egy pillanatra, rám nézett, összemosolyogtunk és folytatta. Aztán az előttem ülők összesúgtak, hogy ez mi volt. :D
Aztán felvettem az óráját. Azt tudni kell rólam, hogy mindig teljes sminkben, magassarkúban és általában egyberuhákban járok mindenhova.
Nos, teljes meglepetésemre az óráin valami iszonyat lekezelő volt velem. Én rendesen készültem MINDIG az óráira(ezalatt azt kell érteni, hogy megírtam a házikat, elolvastam mindent), jelentkeztem, de akármit mondtam abba mindig bele kötött, hogy ez nem jó, nem ért egyet, és mindig a legjobb barátnőm véleménye volt a jó. Ez odáig fajult, hogy feladott egy kötelező olvasmányt, és megkérdezte, hogy ki olvasta el. Én jelentkeztem (mint ahogy még páran), és az egész csoport előtt kikerekedett szemmel kérdezte tőlem, hogy tényleg elolvastad? Mondom igen, erre ő: wow, nagyon jó! A többiek is néztek, hogy ez mi volt. Aztán most jöttek az online órák.
A csoport egy része nem vesz részt, alig vagyunk rajta. Megint ott tartunk, hogy akármit mondok, alig reagál vagy az nem jó, ha emailt írok neki(csak a tananyaggal kapcsolatban) akkor vagy nem ír vissza vagy alig, a barátnőmnek meg ilyen regényeket ír válaszul, hogy jobbulást és következő órán várunk!
Nem értem. Én ezért a pasiért 2 éve oda vagyok, most tanít, és nem értem, miért ilyen ellenséges velem. Nem is nyomulok, semmi rosszat nem csinálok órán. Sőt, készülök. Év végén akartam elhívni valamit inni (csak most itt a korona), de ezek után nem tudom, hogy megérné-e. Érdekelne, hogy külső szemlélő mit lát. Még a legjobb barátnőm sem tudja, mennyire tetszik nekem ez a tanár. A korkülönbség alacsony,mert én később kezdtem pár évvel az egyetemet.
Nagyon szenvedek, mert én azt hittem, tök jókat fogunk órán beszélgetni, és a tárgya amúgy érdekel és JÓ VAGYOK benne, meg tényleg készülök. Legjobb barátnőm semmit nem készül, nem olvas, nem jegyzetel, nem ír beadandót, és őt nagyon kedveli.
Nos. Semmit nem akar tőled. Feltehetően jó pár diáklány belé van zúgva, és ezt már messziről leveszi. Próbál kerülni minden félreértést, nehogy azt hidd, hogy akar valamit tőled.
Másrészt lehet, nem reálisan látod a "kötekedést".
Megeshet, hogy tetszel neki és így akarja elnyomni a dolgot, nehogy feltűnjön másnak. Vagy tetszel neki, csak van felesége/barátnője, aztán nem akarja, hogy esetlegesen elmélyüljön köztetek. Vagy nem tetszel neki. Vagy szimplán ilyen a stílusa.
Sok minden lehet, látatlanba nem lehet megmondani. De ha bunkózik, ne szomorodj el látványosan, csak mosolyogj vagy vicceld el a dolgot. Így könnyebb meglátni mi is a szándék a bunkózás mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!