Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kéreti magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéreti magát?

Figyelt kérdés

Adott egy jól kinéző szingli lány, és egy (mondjuk átlagnál kicsivel jobb) srác.

Látásból ismerjük egymást, ráírtam egy pár hete, hogy ha vége lesz ennek, lenne-e kedve elmenni valahová.

Nem válaszolt. Akikkel beszéltem (fiúk és lányok egyaránt), mind azt mondták, hogy "jó a szövegem", és hogy a lány csak kérheti magát.

Ez idáig oké lenne, ha lehetne lépni valamit. De a vírus miatt a jelenlegi helyzetben ez eléggé nehézkes. Tehát, az a kérdésem, hogy miért kéreti magát? Mit kellene tennem? Mire vár?

F20

2020. ápr. 18. 02:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Semmire, nem tetszel neki.
2020. ápr. 18. 02:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőként elárulom, hogy nem kéreti magát, hanem szimplán nem akar veled találkozni/nem jössz be neki.
2020. ápr. 18. 02:52
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Itt mindenki bhaszik magasrol a virusra es gyerekestul mindenestul tomegevel torlodnak lenn az utcak nappal tele.. fiatalok idosek stb. Tok gaz..de ez van.. nehogy mar 1 meterre egymastol ne tudjatok randizni. Ez kamu..
2020. ápr. 18. 02:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak nagy az egod.
2020. ápr. 18. 02:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"az átlagnál kicsivel jobb" srácról annyit, hogy a férfiak olyankor is vonzónak látják önmagukat, amikor nem azok, egész egyszerűen, mert a férfi egójuk önbizalmat ad nekik.

szóval pontosan igy látják magukat, mint te, akkor is, ha valójában átlagosak, vagy átlag alattiak.

másrészt meg a férfi szépségideál és a női szépségideál meglehetősen eltér egymástól, arcra is, testalkatra nézve is.

ezekről vannak nagy referenciacsoportokon végzett kisérletek is.

Tehát csak óvatosan az önbizalommal, nehogy nagy csalódások érjenek miatta. ;)

2020. ápr. 18. 02:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
...mármint a férfiakban kialakuló férfi szépségideál, és a nőkben kialakuló férfi szépségideál
2020. ápr. 18. 03:00
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem bokától-tokáig, ha vegyvédelmis gúnyát húzol és előadsz neki egy szerenádot, még az anyját is megdughatod. D:
2020. ápr. 18. 03:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "kéreti magát" kifejezés csak akkor lenne helytálló, hogyha ez a lány korábban bármiféle érdeklődést kifejezett volna irántad, vagy húzná az agyadat. De ilyesmiről a te esetedben szó sincs.
2020. ápr. 18. 03:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt én sem kéretésnek érzem. Akkor legalább vissza írt volna.

Akiknek vissza se írok, na ők abszolút nem érdekelnek még egy kis szórakozás erejéig sem. Inkább hagyd.

2020. ápr. 18. 04:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kéretés.🤦‍♀️

Szerinted mennyire érdekled, ha vissza sem írt? Elárulom: semennyire. A legegyértelműbb módja a visszautasításnak, ha egy nő nem válaszol. Szerintem hagyd békén.

2020. ápr. 18. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!