Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? 3 év után is nézegetem az Instáját
Figyelt kérdés
Nem is tudom igazából milyen érzés a szerelem. Ragaszkodtam hozzá amíg együtt voltunk, mindig megleptem, kifejeztem, hogy fontos nekem, stb, de elromlottak a dolgok. Amikor randizom vagy éppen együtt vagyok valakivel nagyon ritkán vagy egyáltalán nem gondolok rá, mert ugye mással vagyok elfoglalva. Mikor meg nincs senki a képben vagy most, hogy nem tudok a vírus miatt együtt lenni a sráccal (másik országban él), akivel éppen alakul(na) valami megint azon gondolkodom mi van az exemmel.
hú, ha csak simán gondolnál rá, akkor nem, de így, hogy megnézed az instáját, tuti szerelem
2020. ápr. 17. 19:16
2/12 A kérdező kommentje:
Most gondolok bele, igazából akkor is nézegetem, mikor van másik srác a képben és az Insta sztoriknál mindig nézem, hogy ő látta-e.
2020. ápr. 17. 19:16
3/12 anonim válasza:
Mert jólétben vagy.
3 műszak, kültéri melón. Az garantáltan leszoktatna róla.
2020. ápr. 17. 19:22
4/12 Lazy Lover válasza:
hogy mit érzel azt neked kéne eldöntened.... de valszeg igen
2020. ápr. 17. 19:24
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, lehet, hogy ez csak ragaszkodás/önáltatás a részedről. Képtelen vagy elfogadni, hogy vége, és titokban talán azt reméled, hogy ebből még mindig lehet valami. Első körben talán le kellene zárnod magadban ezt a dolgot, mert addig mással sem lehetsz boldog, és megeshet, hogy más srácot is óhatatlanul hozzá fogsz hasonlítani, ami viszont előbb-utóbb gallyra fogja vágni a kapcsolatot.
2020. ápr. 17. 19:57
6/12 anonim válasza:
És ez a felnőtt párkapcsolatok kategória...
2020. ápr. 17. 20:27
7/12 anonim válasza:
Te is külföldi pasira nyomulsz, az most trendi
2020. ápr. 17. 21:30
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg unatkozol, mivel hogy nem tudsz együtt lenni a másik sráccal .És gondolom ,hogy az exed közelebb lakik és ő éppen "kéznél lenne"
2020. ápr. 18. 06:44
9/12 anonim válasza:
Szerelem, ragaszkodás, unalom - bármi lehet.
Amikor van időm, én is sok mindenre ráfanyalodom (:D), amikor pedig nincs időm, nem nézegetem ezeket az oldalakat, embereket.
2020. ápr. 18. 08:28
10/12 anonim válasza:
Ennyi idő után megszállott ragaszkodás - talán ez a jó kifejezés rá. Ettől még persze szeretheted őszintén, nyilván. Csak nem egészséges és nem felnőtt viselkedés. Tudom, mert sajnos jártam ebben a cipőben. Egyébként az az effektus is játszik itt, hogy jó dolgodban nem tudod, mit csinálj. Ismerős a sztori...Kösd le magad értelmes dolgokkal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!