Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm szeretné velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeretné velem megnézni a szürke 50 árnyalata című filmet, de én nem akarom?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok kíváncsi rá de ő mindenáron szeretné megnézetni velem
2020. ápr. 13. 18:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hát ha az lesz a vége akkor megnézem vele. Feláldozom magamat
2020. ápr. 13. 20:22
 22/28 peca1000 ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, nem nézed meg.

Nézze meg egyedül.

Én sem nézek meg olyat, amit nem szeretnék.

2020. ápr. 13. 20:57
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

" Feláldozom magamat"

Ó, te szerencsétlen, mindjárt megsajnállak. :D :D :D

Szívből kívánom, hogy ettől nagyobb problémád sose legyen.

Hupsz, hazudtam, ettől már csak jóval nagyobbak lesznek. :) Ha ez neked ekkora traumát és "önfeláldozást" kíván, mi lesz akkor mikor nem egy sz..ros film megnézése lesz "probléma"?

Ja, tudom, te azt meg se fogod lehet élni, mert életképtelen vagy egy kapcsolatra, egyedül fogsz lenni örökre ilyen mentalitással.

2020. ápr. 13. 21:03
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell a kérdezőt ekézni. A párom is örülne, ha nézném vele a focimecsseket, de kösz kihagyom, én se nézettem vele végig a Született feleségeket.
2020. ápr. 13. 21:38
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tisztázni, mennyire gondolta komolyan a kérdezô, hogy a barátnôje mindig ráerôlteti az akaratát. Ha tényleg így van, akkor itt nem az eltérô filmmûvészeti ízlés a legnagyobb probléma.
2020. ápr. 13. 21:58
 26/28 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mindig az van amit akar. Nekem is lehet igazam (ha megengedi) :)) de amúgy tényleg erőszakos tud lenni néha amit észre sem vesz sokszor
2020. ápr. 13. 22:00
 27/28 anonim ***** válasza:
47%
Siman lehet h f.s a szerelmi eletetek es innen akarja h otleteket szerezz.
2020. ápr. 14. 00:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
2020. ápr. 14. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!