Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Emiatt hátránnyal indulok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt hátránnyal indulok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20 éves lány vagyok, lassan 21 éves...és még soha nem volt párkapcsolatom. Voltak olyan srácok akik tetszettek, vagy akiknek én tetszettem, randizni is voltam már, de valahogy soha nem alakult ki több. Normális kapcsolatot akarok, hosszútávút. Egy ideig nem zavart a dolog és most sem azt mondanám hogy zavar, csak egyre többet foglalkoztat a gondolat hogy mi van ha emiatt senkinek sem kellek majd? Olyan sokszor hallottam már hogy a tapasztalanság hátránynak számít, és stb.

Lehet emiatt nem lesz soha párom? Lehet hogy így senki sem fog engem elfogadni?

Előre is köszönöm a válaszaitokat :)

2020. ápr. 6. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Sziasztok. 20 éves lány vagyok"

Már eleve ezzel nem indulsz hátránnyal.

2020. ápr. 7. 01:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőnél nem számít az ilyesmi.
2020. ápr. 7. 05:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem indulsz hátránnyal!

Viszont az eredményért (ahogy Váci Mihály írta) "...tenni, tenni kell!"

Ne várd a sült galambot, ne várd a királyfit hófehér paripán, mert ma már a lányok is kezdeményeznek a fiúknál.

Ne keseregj, ha az első néhány kapcsolat nem lesz eredményes, hiszen a párválasztás válogatásból áll: fiúk a lányok között, lányok a fiúk között válogatnak.

2020. ápr. 8. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 9# az nem olyan biztos hogy az első kapcsokat hamar vége tér, de nem fogadnék veled. :)

Én örülnek neki ha én lennék neki az első és ő lenne a feleségem is.

Kedves kérdező!

Ne stresszeljen olyan gondolat ami meg sem történt, majd a párod vezet és vigyázni fog rad. Na aggódj. :)

Mint pl : egyes roma vagy cigány származású családoknál.

2020. ápr. 8. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam biztosan nem indulnál hátránnyal.

A kevesebb néha több :)

2020. ápr. 8. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!