Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérnök férfi-Bölcsész nő kapcsolat működhet?
Amit kiveszek a te szavaidból,az a gond,hogy más az érdeklődési körötök.
Megsúgom,nem csak közös érdeklődési körből áll egy kapcsolat.
Ha szimpatizáltok,érdemes lenne megpróbálni.
A "nem ért hozzá" szerintem nem probléma - nekem például bölcsészként autószerelő a párom, el lehet képzelni, mennyire értünk a másik foglalkozásához. :D
Viszont az érdeklődés teljes mértékben megvan, így külön pozitívnak érezzük hogy sok olyat hallhatunk, tanulhatunk egymástól, amivel magunktól nem is nagyon találkoznánk.
Érdeklődés nélkül fura lenne.
Mondjuk a foglalkozáson kívül még mindig lehet millió dolog, ami érdekelheti az embert és szívesen beszélget róla.
Ha az élet egyéb dolgaiban nagyjából egy húron pendültök, azaz megértitek egymást, akkor működni fog.
A feleségem pedagógus és műszaki beállítottságú, 55. éve házasok vagyunk.
Ffi
Ha vannak közös területek is, amik mindkettötöket érdekelnek, akkor simán müködhet a kapcsolat.
Ha csak annyi a közös, hogy heti 8 szexet akartok, az nem tart semeddig.
MI a párommal egész más területen dolgozunk, nem igazán sokat értünk egymás munkájához, meg nem is igazán érdeklödünk utána, de vannak közös hobbijaink (kertészkedés, botanika, csillagászat, informatika, állatok, természet), 33 éve vagyunk együtt.
Szerintem kifejezetten jó, ha más egy pár végzettsége. (Persze ez nem azt jelenti, hogy két mérnök nem lelhetne igaz szerelemre! Sőt, ismerek is ilyen párt.)
A férjem CNC gépkezelő, én gyógypedagógus vagyok. Gyakorlatilag egyáltalán nem érdekel a munkája, de imádom, ahogy beszél róla. Őt sem érdekli szerintem a munkám, legfeljebb a pletykák :D
A párom cnc-s én meg jogi dolgokkal foglalkozom. Két totál más terület. Nálunk ez sosem volt gond.
Néha mutat egy két dolgot a munkájával kapcsolatban én annyira nem vagyok egy műszaki zseni de valamilyen szinten érdekel és megnézem amit mutat vagy figyelek arra amit mond. Mégha van is hogy nem értem :D
Ő total elveszett ember a jogi dolgokban egyszerűen nem látja át és idegesíti.
És mégis együtt vagyunk mert nyilván van más közös témánk érdeklődesunk és szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!