Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a barátotok jóban lenne a volt barátnöjével?
Furcsa, de engem valamiért a hívogatás zavarna. :D
A többi nem, én is jóban vagyok az exemmel.
Nem zavarna. Mi az exemmel legjobb barátok vagyunk, de nem véletlen, hogy ex. Nekem új párom van, akit imádok, a volt párom is csajozik (néha még segíteni is szoktam neki, hogy mit mondjon vagy hogyan álljon a csajszihoz, ha úgy jön ki). A párom is jóban van egy exével, ők sem véletlenül mentek szét.
Ha nem titkolózik, nem sunnyog, nem a kapcsolatunk rovására megy, szerintem ezzel semmi baj nincs. Attól még, hogy két ember párként nem funkcionált jól, barátként simán működhet.
Igen.
A lány barátokkal semmi bajom, de én sem tartogatok olyan embereket magam körül, akikkel több is volt barátságnál. Nekem nem ér annyit ez, hogy feszültséget és bizalmatlanságot gerjesszek vele, akivel pedig egyszer vége lett, úgy érzem, nincs már dolgunk egymással barátilag sem. Elvárom ezt fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!