Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elhinnem, hogy szeret a barátom?
Figyelt kérdés
Több évig voltam benne egy olyan kapcsolatban, ahol semminek voltam nézve, ordítozott velem, és sajnos többször fel is lettem pofozva. Végre sikerült kimondanom a végét. Aztán lett egy párkapcsolatom, azt mondja a barátom, hogy szeret, de ezt mindig kételkedve fogadom. Olyan, mintha nem hinném el, Ő szeret engem, hogy engem is lehet szeretni és mindig kételkedem az érzéseiben. Persze nem mondom neki.2020. márc. 26. 07:42
1/7 anonim válasza:
Mert az exed leépítette az önbizalmadat, ami - abból kiindulva, hogy egy olyan gyökérrel jártál, aki labtorlokent kezelt- amúgy sem volt valami sok.
De remélhetőleg ez változik majd, és elhiszed hogy a mostani párod tényleg szeret.! :)
2/7 anonim válasza:
Mert fosol, hogy kevés vagy hozzá.
3/7 anonim válasza:
Az előző kapcsolatod után ezen ne csodálkozz.
De ne is higgyél a szavainak, hanem a tetteit figyeld közelről. Minden napi apró kedvességek, gondoskodás ami a szeretet egyértelmű jele.
4/7 anonim válasza:
Mert te sem szereted magadat. Az előző kapcsolatod leépítette az önbizalmadat, és el sem hiszed, hogy benned van valami szerethető.
5/7 anonim válasza:
Ha anyagilag meg tudod engedni magadnak, mindenképpen javaslom, hogy járj pszichológushoz. Fel kellene dolgoznod az előző kapcsolatod traumáját, helyreállítani az önmagadban való hitedet. Ez pedig nem biztos, hogy önmagadtól menni fog, s ha bennerekedsz a jelenlegi lelkiállapotodban, az a kapcsolatodat is tönkreteheti. Attól, hogy nem mondod a barátodnak, hogy nem hiszed el, hogy szeret, előbb-utóbb meg fogja érezni, s hidd el, egy férfinak borzasztóan frusztráló, ha mindig bizonygatnia kell ezt. Egy idő után fel fogja adni a küzdelmet. Ne várj addig, fordulj minél gyorsabban szakemberhez.
7/7 anonim válasza:
Túl hamar mentél bele ebbe a kapcsolatba, még nem dolgoztad fel az előzőt. Ezzel most magad és őt is bünteted az exed bűnei miatt. A tetteit figyeld és próbáld meg felfogni, hogy ő nem az exed, illetve az önbizalmaddal is foglalkozz, mert az soha nem függhet más embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!