Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejöttem végre a fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem végre a fiúval aki hónapok óta tetszik, de nagyon zavarba hoz a perverzséggel, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Élvezem, meg jól esik amiket ír, de nagyon zavarba hoz. Leírta, hogy hónapok óta szeret engem és hogy mit tenne velem, kérdezte hogy mit szeretek és hogy töltsük együtt a karantént. Én nem merem, mert a szexuális dolgok terén nagyon félénk vagyok, viszont elijeszteni sem akarom azzal, hogy félek ezektől. Mit tegyek? (Egyébként nincs önbizalmam)

19/L és 25/F

2020. márc. 21. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Jó, ha nagyon fétises dolgokat ír, akkor érthető, de magától a különböző pozícióktól nem kell félni, kivéve az olyanoktól amik már túlvannak egy bizonyos határon. És hidd el, milliók csinálják a világon most ebben a percben is.
2020. márc. 21. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Semmire ne mondj igen-t amit nem szeretnél! Nem tudom, hogy mennyire megbízható a párod, ha szeretitek egymást és tényleg jó érzés fog el, akkor bízzátok magatokat egymásra. Hagyd hogy vezessen és legyen rendes előjáték. Az nagyon fontos, mert akkor még jobb lesz az aktus. Ja és gumit huzzon a srác!
2020. márc. 21. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Csak dugáshiánya van, nem szeret ő téged, csak arra vágyik, hogy minél hamarabb ágyba vigyen!
2020. márc. 21. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Dugasd meg magad, aztán egyből nem fog keresni ilyen szarokkal
2020. márc. 22. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Ha a kapcsolat elején ilyeneket ír sajnos egyáltalán nem biztos hogy komolyan kellesz neki. Korabeli férfiként mondom.

24/F

2020. márc. 22. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Csak a szája jár virtuálisan. Mire taliztok hozzád se mer érni! Tapasztalat.

Tudod van aki beszél róla, és van aki csinálja.

Semmi félnivalód nincs.

2020. márc. 22. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!