Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy álompasi odaadja egy husis lánynak a kabátját hogy ne fázzon akkor lehet hogy tetszik neki?
Ez valami amcsi filmből van? Ott láttam ilyet, hogy a "menő focista" ha odaadja egy lánynak az a tipikus gagyi iskolai "menőgyerek-kabátot" akkor a csaj onnantól a barátnője és más srácokkal nem is beszélhet. Ez de beteg amúgy...
De lehet csak simán szigorú illemszabályok mentén nevelték, ahol az ilyesmi alapelvárás.
Hú. Pár éve egy haveri társasággal piáltunk. Volt a társaságban egy új csaj is, fázott. Odaadtam a kabátom, mert amúgy nem vagyok annyira fázós és csak jófej akartam lenni. Pár nap múlva rám írt, hogy érezte, hogy köztünk van valami... Hát, nem volt.
A husis dolgot meg felesleges belekeverni a dologba. Álompasiknak is jönnek be telt csajok. Kérdezz rá a srácnál vagy még ismerkedjetek, hogy leszűrd, mi a helyzet.
"Álompasiknak is jönnek be telt csajok."
Fordított nemekkel is működhetne :D
Mielőtt beindulna a félreértés miatti kövezés: nem hiszem az "álom" jelzővel ellátott személyek létezésében, csak úgy mondom, hogy "hát jó lenne".
A husis nok a legdivatosabb,felkapottabb testalkat,ha jol oszlik el.
Biztos nagyon dogos vagy. 👌
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!