Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel nem tudunk együtt lenni a vírus ideje alatt ezért szakítani akar. Mit tegyek?
Nagyon önző a barátnőd, hogy a saját családjára sem gondol, rád se és a te családodra se. Te nem vagy lényeges, csak a saját szeretetigényét elégítse ki valaki. Zsarolásnak hívják, amit most ő csinál. Ha nem mész, akkor szakít... nem érdekli, hogy mit okoz, csak a saját akarata érvényesüljön.
Voltam ilyen emberrel, ez annyira tipikus viselkedés. Hazugság, hogy nem bírja ki, ha szeretne, akkor nem lenne ekkora hiszti. Nekem az exem volt ilyen, mond neki szépen, hogyha szakít, akkor se mész. Úgyse fogja meglépni, lehet nem beszél veled hetekig, mert előadja a nagyhalált, de ez kamu. Ezt úgy hívják, hogy lelkiterror.
Szakíts te vele. Olyan embernek, mint a mostani párod ,nem való párkapcsolat. Abszolút, egyáltalán nem megértő.
Amúgy meg uralkodjon az ösztönein, nem vagyunk már ösztönlények. -Szerintem. Meg milyen fenyegetőzik, hogy elhagy, de nemá, mi ez de komolyan. Mitől lenne jobb, ha mondjuk tegyük fel, most úgyse tudna ismerkedni... Dobd ki te szerintem nyugodtan, őérte nem kár, találsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!