Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet enyhíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet enyhíteni a viszonzatlan szerelemből adódó lelki fájdalmat? Mit tegyek? Az idő nem segít. N 31

Figyelt kérdés

2020. márc. 21. 00:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A fizikailag úgy értettem hogy szó szerint azt érzed kiszakad a szívem a mellkasomból...
2020. márc. 23. 19:49
 12/15 Szilárd75 válasza:

értem...

kéne valami elfoglaltság, amit szeretsz csinálni, pl. futás kerékpár, túrázás, akármi, ami eltereli a gondolatid...

Akarva akaratlanul biztos mindig az van a fejedben, hogy vajon miért így lett, miért nem viszonozza stb... Ez az önmarcangolás... jól gondolom ??

Remélem mire ezt olvasod, már (nagyjából) túl vagy rajta.

2020. márc. 27. 00:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a jelenti helyzetre való tekintettel nem igazán tudom magam lefoglalni...Dehogy vagyok túl...
2020. márc. 27. 04:49
 14/15 Szilárd75 válasza:
100%

Hú... Eszembe jut sok évvel ezelőtti önmagam...

Egyszerűen nem tudtam más alternatívát elképzelni. Rohadtul fájt még a gondolata is hogy ő most valószínűleg mást szeret, más f...t szopja, más d..ja és ő szarik rám....

... és csak magamat hibáztattam marcangoltam.

Élő halottként mászkáltam dolgoztam, csak ő volt minden gondolatom.

Te is így vagy most csak a másik oldalon éled meg ?

Mielőtt megismerted volna akkor is volt életed. és most el sem tudod képzelni nélküle...

Gondold csak meg! Valaki iránt nagyon erős érzelmeket táplálsz, aki sz..k Rád. Jó ez neked ?! Ezzel csak Magadat kínzod!

Erre én már rájöttem (persze közben maj`nem bele döglöttem)

Hidd el van valahol valaki aki viszonozni fogja érzelmeid. De amíg nem tudsz tovább lépni nem nem találod meg őt.

Előre nézz és ne hátra! Az valósul meg az életedben amire figyelsz, amire koncentrálsz.

Nagyon sok érzelem és szeretet lehet Benned. El fog majd jönni az a valaki aki megérdemel Téged! (Tudom most ez elképzelhetetlen)

De így lesz!

Ha Te is elhiszed....

Legyen hited abban hogy egyszer majd úgy fogod érezni Magad valaki mellet, hogy jó hogy így alakult...

2020. márc. 28. 10:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves előző!
2020. márc. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!