Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm társkeresőzik továbbra is, beszéljek vele erről? F/24
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már három hónapja együtt vagyunk és jól működik a kapcsolatunk. A megismerkedésünk előtt 3-4 hónappal regisztráltam a Tinderen, de vele személyesen ismerkedtem meg. A kapcsolatunk legelején viszont láttam, hogy ő is rajta van ezen a társkeresőn, de akkor még nem szóltam neki erről. Néhány hete hosszabb idő után újra felmentem az oldalra és ismét találkoztam vele, sőt új képeket tett fel azóta, tehát aktívkodik. Ez egy kicsit szöget ütött a fejembe, de megbízom benne és továbbra sem hoztam elő a témát. Ennek ellenére úgy érzem mégis beszélnünk kellene erről, csak félek, hogy azt hiszi nem bízom meg benne és elrontanám ezzel az egészet. Szerintetek előhozzam neki ezt a témát, vagy ne?2020. márc. 20. 10:08
11/14 anonim válasza:
Várható lesz, hogy ellened forditja az egészet, tehát úgy fogja csinálni, hogy még te érezd magad szarul, amiért megtaláltad őt a társkeresőn.
Légy résen, mert nem túl korrekt amit csinál. Az is lehet, csak egotuningnak használja a Tindert, de akárhogy is nézzük, ennek a kapcsolatnak igy nem lesz értelme.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valóban nem korrekt ez a részéről, habár ő is jogosan állíthatja, hogy én sem töröltem a profilom. Amióta vele járok ritkán mentem fel rá és akkor sem beszéltem senkivel, de ezt nem biztos, hogy elhiszi nekem. Mindenesetre letisztázom vele a dolgot.
2020. márc. 20. 15:17
14/14 anonim válasza:
Én beszélnék vele. Elő hoznám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!