Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Soha nem létező kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem létező kapcsolat után sóvárogni? Hogy kűzdjem leV?

Figyelt kérdés

Nem voltunk együtt, csak randi időszak

Nagyon odavoltam érte, de más szakaszban lett az élete, és ignorált

Egy éve nem láttam már, nem jött más ember az életembe, természetesen ő talált helyettem mást

Mit tegyek? Ismerkedtem, semmi komoly

Fáj látnom a boldogságát

Sokszor látom, fáj, de inkább az hogy nekem nem jött más akibe szerelmes lehettem volna

2020. márc. 14. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Fáj látnod a boldogságát? Simán csak irigy vagy. Értelmes emberek kerülik a magadfajta érzelmi defekteseket.
2020. márc. 14. 23:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Te tenyleg ilyen hulye vagy ,vagy csak tetteted?

Aki irant ereztel valamit nyilvan faj latnod ha nem veled boldog

Nem ez volt a kerdes

2020. márc. 14. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne keresd, ne figyeld, hogy mit csinál és kivel csinálja. Egyszerüen zárd ki az életedből.

Ő boldog és nem lenne jó dolog belenyúlni a kapcsolatába.

2020. márc. 15. 01:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted igazán, akkor azt akarod, hogy boldog legyen. Vagy talán a boldogtalanságától jól éreznéd magad?

Nagyon nehéz, de én is ezért engedtem el valakit. Akarom, hogy boldog legyen.

2020. márc. 15. 02:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem akar tőled semmit, akkor akkor se akarna,ha te lennél az utolsó ember a Földön. Érted? Tudomásul kell venni, hogy az egyik nem akarja a másikat, ennyi! És elkezdeni foglalkozni olyan dolgokkal amik örömet okoznak, pl. hobbi!

Majd lesz olyan akivel oda vissza ható.

El kell kezdened ignorálni neked is!

2020. márc. 16. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

5-ös vagyok! A fáj látnod a boldogságát, igazából necc, mert ha nem lépsz túl ezen akkor előbb utóbb fusztrációba vált, később agresszióba ha olyan típus vagy!

Kezd el ignorálni az érzéseidet is!

2020. márc. 16. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4-esnél van a labda! És igaza van, hogy aki szereti a másikat, az boldog ha boldog tőle függetlenül, persze fáj neki, hogy nem őt választotta, de az nem fájdalom amit érzel, hanem féltékenység, és jól mondták irigység, és mint írtam a zöld szemű szörny veszélyes!

Rázd vissza magad a valóságba! A másiknak nem te vagy az Igazi, akkor is így viselkedne, ha nem lenne más! Annak van értelme, hogy a saját érzéseidet erőlteted rá a másikra, miközben ő egyre távolabb fog kerülni tőled, sőt ha neccesen csinálod csak taszítani fogod!

Felejtsd el, és menj friss levegőre, szellőztesd ki a fejed, és fogadd el, hogy a válasz egy kimondatlan NEM!

2020. márc. 16. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
ENGEDD EL! A FEJEDBŐL IS! ÉS AZ ÉRZÉSEIDBŐL IS! Majd idővel nem fogod ezt érezni!
2020. márc. 16. 11:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen tudom sajnos, o is nagyon kedvelt, csak beleszeretett masba

(Egyebkent az uj csaj mellett is volt hogy irt nekem a semmibol)

Lehet csak a boldog erzes hianyozna? Igen es faj vagyis ez a feltekenyseg abbol adodik hogy o boldog, nekem pedig nem jutott tovabblepes

Nem gondolok az uj lanyra haraggal, nem tehet rola

Sok kimondatlan dolgunk maradt (sok vita ,elutazott es ezert szakadt meg az ignoralas pedig azt jelentette hogy talalt mast helyettem)

2020. márc. 16. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Ismerkedtunk, jol elvoltunk de voltak vitaink mar kb az elejetol fogva

Mindig el akart nyomni, sose volt jo amit en mondtam, mindig felsobbrendunek gondolta magat

(Nem is ertem miert gondolkodok meg mindig rajta)

Aztan elutazott es termeszetesen becsajozott

Nagyon fajt latnom hogy tullepett rajtam en igyekeztem, de nem lett kapcsolatra melto ember

En nem sajnalom tole, csak az frusztral, igen feltekenyseg: hogy valaki jobb lett nalam, es az hogy eltelt egy ev senki nem jott az eletenbe

Termeszetesen sokat tanultam a kapcsolatbol

Sokkal erettebben kezelek mindenkit, csak nem megfelelo emberek jonnek

2020. márc. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!