Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a bajom? Miért vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajom? Miért vagyok megijedve?

Figyelt kérdés

Párommal végre összeköltöztünk ami nagyon jót tett mindkettőnknek.

Már többször emlegette a lánykérést az utóbbi időben és meg kell hogy mondjam nagyon izgatott lettem.

Ugyanakkor jobban belegondoltam hogy tényleg házasság lesz és megijedtem. Ez normális? Mármint hogy az ember megijed?? A kapcsolatunk rendben van, és mégis megijeszt a gondolat hogy akkor ott ténylegesen elkötelezetté válok. Azért nem értem saját magamat sem hiszen én nekem mindig is ez egy fontos érték volt. Család házasság gyerekek. Én elég klasszikus nő típus vagyok és mindig is ez volt az amit az életben fontosnak tartottam erre berezelek az elköteleződés gondolatától?

Vagy ez tök normális? Eléggé megijedtem és össze zavsrodtsm. Talán az van bennem hogy nem lehet elég biztos soha abban hogy mi a jó döntés? Vagy miért?

2020. márc. 10. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem haladjatok lassan.

Legyen meg az eljegyzés aztán várj 1 évet. Az eljegyzési gyűrűt lazán vissza tudod adni , nem kerül semmibe, de a karikagyűrű már sok pénzbe kerül és papírmunkába.

2020. márc. 10. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az ijedelem valahol normális. Emberi tulajdonság, hogy félünk az ismeretlen, új helyzetektől.
2020. márc. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!