Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védte ezzel a mondattal a csajt, vagy nem?
Gyanitom, hogy volt valami köztük, a csajjal, aki egy nagyon gonosz perszóna, sokat bántott.
Azt irtam neki smsben, hogy sokat védte azt a pszichopatát ( a csajt ) és azt irta erre, úgy érzem ironikusan, hogy örül, hogy megismer engem belül is milyen szép vagyok.
Ez azt jelenti, hogy érzései vannak a csaj iránt és rosszulesett neki, védi?
Nektek idióta piXáknak mi a f@$zért kell állandóan nekitámadni a pasinak más nőkkel kapcsolatban. Igen, védte. AZÉRT VÉDTE, MERT ő (a srác) EMBERILEG NEM EGY HULLADÉK, ÉS ALAPBÓL TISZTEL MÁS EMBERT (jelen esetben a csajt)! Ennyi!!! Ennyi áll a dolog mögött!
És TE vagy pszichopata, hogy a cseppke agyacskádban rögtön az villant be, hogy Ő bármiféle érzelmeket táplál a csaj iránt.
Emellett abszolút igaza van a srácnak, hogy megmutattad neki, milyen szép vagy belül! És még Te pocskondiázol itt mást, hogy az a nő nagyon gonosz perszóna!
A srác akkor jár a legjobban, ha véget vettek ennek a kapcsolatnak! Így esélyt kap rá, hogy egy normális tiszta szívű, őszinte és emberséges társat kapjon maga mellé, MERT ő MEGÉRDEMLI!!!!
Te meg inkább maradj magadnak!
Ebben csak annyit jelzett hogy vele jobban szimpatizál mint veled, és valószínűleg benne az a kép van, hogy te vagy a pszichopata és a gonosz. Ezért nem érdemes küzdeni egy olyan személlyel, mint az a csaj, mert ellened fordít mindenkit és magát áldozatnak állítja be. Nem tudsz nyerni, mert ő folyamatosan manipulálja a környezetét, és ha valaki nem lát át rajta, akkor menthetetlenül bekerül a hálójába és irányítani fogja.
Ki kell szakadni az egész környezetből és nem szabad engedni hogy bármivel visszarántson. Minden egyes reakciód - legyen negatív vagy pozitív - olyan számára mint az élelem, imádja. A bábuitól pedig mindent vissza fog hallani, mert úgy szolgálják őt mintha a királynőjük lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!