Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
1.-nél a pont.
Majd szépen átrak a barátzónába, és elmegy dugni a pénzügyes kisfőnökkel.
Mit segítsek? Dugjam meg én?
HA, FÉRFI lennél, már rég elhívtad volna valahová, valami rendezvényre pl.
Még ne mondj semmit.
Előbb meséld el, hogy legutóbb milyen értelmes helyen jártál, pl. múzeum, színház, kiállítás, kirándulás, stb.
Aztán kérdezd meg, hogy lenne-e kedve veled elmenni egy kiállításra, aztán egy cukrászdába, kávéra, sütire, bármire.
De akár a Vidámparkba is, vagy egyéb, mókás szórakoztató helyre.
De semmiképpen se hangos zenész, döbörgős romkocsmába vidd, ahol nem lehet normálisan beszélgetni. És ne feledd, hogy randin nem telefonálunk, nem böngésszük a fb-okot és nem sms-esezünk, hanem a partnerre figyelünk teljes személyiségübkkel.
Nos, akkor az is kiderülhet, hogy a munkahelyi arcán túl még milyen a személyisége.
Vágj bele. Ne görcsölj már, ember!
( Nő vagyok.)
Dolgozol, tehát már nem vagy gyerek, de mégis azt hiszed, hogy szerelmet kéne vallani ilyen helyzetben? Dehogy!
Hívd el teázni, ismerd meg.
Egyszer csak kezdj neki és mondd el, de ne azt hogy szereted. Csak utalj rá hogy tetszik neked és lenne-e kedve elmenni veled valahova, stb.
Tudod ez a tetszel nekem de nem vagyok kétségbeesve miattad stílus kell nekik. :D
Akkor próbáld meg mégegyszer elhíni.
Ne gondold ki előre, hogy mit fogsz mondani, mert ez nem egy színdarab.
Ismerkedjetek, kerüljetek közel egymáshoz és majd alakul.
De a talpadra kell álnod, hogy alakuljon bármi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!