Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, mintha kimúlt volna a láng a kapcsolatomból. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élek egy lánnyal, most lesz nemsokára 1 hónapja hogy összejöttünk. A találkozókat úgy oldjuk meg, hogy minden hétvégén együtt vagyunk, eddig mióta együtt lennénk nem volt egy olyan hétvége sem, hogy ne találkoztunk volna. Az elején nagyon nagyon úgy éreztem hogy na Ő az igazi, meg ilyesmik, most sincs másképp, csak talán a szerelem, a láng mértéke csökkent... És annyira nem értem hogy miért, nagyon jó ember velem, gondoskodik rólam amikor vele vagyok, érezteti velem teljes mértékben hogy mennyire szeret engem... nincs nagy táv köztünk, 50 km, én autóval megyek hozzá, tök gyorsan ott vagyok. Ma jöttem tőle haza, és ő is úgy érzi hogy nem úgy viselkedtem most mint az elmúlt együttléteken, és én is úgy éreztem, mintha kicsit jelenleg is hidegebb lennék, pedig tényleg nem tett semmit sem ami ezt előidézhette volna... Az a helyzet, múlt évben is volt egy távkapcsolatom, és ugyanígy lett vége, kiszerettem belőle, mondjuk ő tett is érte, mert nem úgy bánt velem ahogy kellett volna... viszont a mostaninál egyszerűen nem értem, lehet velem van a probléma?2020. márc. 8. 17:33
1/3 anonim válasza:
A távkapcsolat egyik hátránya, hogy nehéz fenntartani a folyamatos tűzet, a másik pedig, hogy mikor végre találkoznak a felek, újra össze kell hangolódniuk.
Mit tehetnél?
Találkozzatok hétköznap is, aludjatok egymásnál, max. reggel kicsit korábban kell ébredni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nála aludtam most is és bevallom, tök jó vele a szex, minden értelemben nagyon megfelel nekem, de annyira rosszul érzem magam most emiatt, hogy lehet összetöröm egy olyan ember szívét aki tökre nem ezt érdemli... nem szeretném őt elveszíteni, de tényleg jelenleg nem érzem azt amit a legelején. Egész nap beszélgetünk, jelenleg is, sosincs olyan szinte hogy nincs miről, azonosak az érdeklődési körök is, úgyhogy tényleg egy főnyeremény... ezért nem értem
2020. márc. 8. 17:42
3/3 anonim válasza:
Akkor lehet egyszerűen csak rossz napod van, kettősfront, szomorú vagy belül az elválás miatt, elfáradtál...
Próbáljatok többet együtt lenni, hogy tisztábban láthass és érezhess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!