Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig rossz emberbe szeretünk bele?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy mindig rossz emberbe szeretünk bele? Vagy olyan személye aki sosem lehet a miénk? 19 éves vagyok és van körülöttem pár fiú akik nagyon rendesek és mindent megtennének értem, de hiába próbálkozom, egyik iránt sem érzek semmit...azonban pár hónapja egy buliba megismertem egy fiút aki megcsókolt de sosem írt rám. Nagyon szégyenlős, egyszerű és komoly lány vagyok és ő pont az ellentétem, nagyon menő, öntelt, nagyon gazdag és mindig márkás cuccok a jár ezért nagyon kevésnek érzem magam mellette. Próbáltam elfelejteni de nem megy, mindig szivezi a képeim és mikor meglátom, úgy érzem kell nekem és ezért bármit megtennék. Szerintetek baj ha ennyire nem illünk össze? Vagy talán rám sem nézne mert túl kevés vagyok..2020. márc. 8. 15:48
11/13 anonim válasza:
Hallgass a szívedre, másként nem lehet kibírni egy párkapcsolatot.A szerelem pedig nem a gyáváké. Én ezt a magam kárán tanultam meg, 20 évesen felülbíráltam a szívemet az eszemmel és 10 évig nem tudtam senkibe beleszeretni Rajta kívül. Utána lettem szerelmes, de olyan igazán csak 20 év múlva éreztem ugyanazt a kézremegős, lábremegős őrületet. Mivel bármit is teszek, 100 év múlva úgyis a föld alatt leszek garantáltan, akkor inkább leszek boldog 15 másodpercig, mint az a langyos unalmas semmi, amit elfúj a legkisebb szél is.
12/13 anonim válasza:
10: Kérlek ne add már alá a lovat és terelgesd a fájdalom szerzés felé. A realitás talaján maradni pont nem egyenlő azzal hogy hagyod a vágyaid szárnyalni.
13/13 anonim válasza:
“we accept the love we think we deserve”
(The perks of being a wallflower) - ájánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!