Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/férfiak titeket eltántorí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leiyla kérdése:

Fiúk/férfiak titeket eltántorítana ha egy szép lány akit már régóta tíz éve megakarnátok ismerni egy betegség miatt felszedett volna több mint tíz kilót?

Figyelt kérdés
A történethez hozzá tartozik hogy nagyon egy hullámhoszon vagytok vele a hangja a személyisége a humorérzéke a lelkülete nagyon megfogott.Tulajdonképpen attol eltekintve hogy most külsőleg nincs a toppon úgy érzitek tökéletes számotokra és pont egy ilyen lányt kerestetek.Továbbá átérzitek hogy min megy keresztűl mert nektek is volt hasonló problémátok csak már kilábaltatok belőle.
2020. márc. 6. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna.
2020. márc. 6. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Édes szívem... ezek a hites feleségüket, három közös gyerek után otthagyják, mint eb a szaharát, ha felszed 10 kilót.

Ne áltasd magad, ha vékonyan kellettél neki, nem jelenti azt, hogy bárhogy kellesz. Nem bántásból, ezek csak tények.

Még az incelek is azzal kezdik, hogy "nincs nagy elvárásom, csak ne legyen rajta felesleg".

2020. márc. 6. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Tehát amikor 10 éve még jó nő volt, feléd sem nézett, de most, hogy elengedte magát és már nem kell a jó pasiknak, te is megfelelsz? Szép.
2020. márc. 6. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
17%

Az előzőeket nem olvasva.

Nekem a tapasztalatom ha valakinek tetszettem és szeretett nem érdekelte a plusz kilók, akinek meg nem kellettem annak aztán fogyozhattam ájulásig... mert volt ilyen sajnos.

2020. márc. 6. 17:31
 15/15 anonim válasza:

Van egy nő aki már 2 éve hogy bejön nekem. Az elején még vékony volt, de ahogy telt az idő felkapkodott pár kilót, de egyszerűen nem érdekel. Én a személyiségébe szerettem bele, a külseje az csak ráadás + ba, de -ba soha.

Nem a testsúlya lesz a mérvadó.

2020. jún. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!