Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak titeket eltántorítana ha egy szép lány akit már régóta tíz éve megakarnátok ismerni egy betegség miatt felszedett volna több mint tíz kilót?
Édes szívem... ezek a hites feleségüket, három közös gyerek után otthagyják, mint eb a szaharát, ha felszed 10 kilót.
Ne áltasd magad, ha vékonyan kellettél neki, nem jelenti azt, hogy bárhogy kellesz. Nem bántásból, ezek csak tények.
Még az incelek is azzal kezdik, hogy "nincs nagy elvárásom, csak ne legyen rajta felesleg".
Az előzőeket nem olvasva.
Nekem a tapasztalatom ha valakinek tetszettem és szeretett nem érdekelte a plusz kilók, akinek meg nem kellettem annak aztán fogyozhattam ájulásig... mert volt ilyen sajnos.
Van egy nő aki már 2 éve hogy bejön nekem. Az elején még vékony volt, de ahogy telt az idő felkapkodott pár kilót, de egyszerűen nem érdekel. Én a személyiségébe szerettem bele, a külseje az csak ráadás + ba, de -ba soha.
Nem a testsúlya lesz a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!