Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy közel 6 éves kapcsolatból rögtön másikba?
“hiszen egy komoly kapcsolat után az ember nem kezd rögtön még egybe bele.”
Aranyos, hogy ezt gondolod :) Sajnos sokan már az előző kapcsolatból is úgy lépnek ki, hogy megvan a következő. Sok a gerinctelen ember.
Viszont az, hogy hónapokkal a szakítás után új kapcsolatot kezdene, egyáltalán nem jelent gondot. Lehet, hogy már úgy szakítottak, hogy jóideje készült rá, érezte, hogy már nem működik a dolog. Egy ilyen után elég lehet pár nap vagy hét is, hogy túllegyen rajta. Szóval én a helyedben adnék neki esélyt.
"Oszt mér nem akarsz összejönni vele?"
Mert félek, hogy ő mégis rájön, hogy még nem akar megint kapcsolatot, inkább "élne". Ráadásul én még középiskolás vagyok, így nem nagyon fér bele, hogy én hétköznap ott aludjak, menjek velük bulizni.
Ez nem kortól vagy élettapasztalattól függ, hanem az egyéntől. Van, aki már 20 évesen is elköteleződésre vágyik, más még 40 évesen is csak egy nagy gyerek.
Sosem tudhatod mi lesz a vége.
Én pl 25 évesen szakítottam 7 év után, igazából már évekkel korábban kellett volna... kb 2-3 héttel később fogant meg az első gyermekünk a mostani párommal, akivel most tartunk 7 évnél
Vágjatok bele! Minden adott a kapcsolathoz.
A puding próbája az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!