Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért taszító hatású ha egy lánynak szerelmet vallunk?
Mert túl könnyű "préda". Mivel a lányok előnyben vannak párválasztás szempontjából, ő még válogatna egy kicsit. Nem szeretne egyből megállapodni. Azt akarja érezni, hogy neki a legjobb jár, nem adhatja ilyen könnyen. Azt sem szeretné, ha a csávó úgy érezné, hogy ő a könnyű préda, ezért még ha szerelmes is, előbb megfuttatja egy kicsit. És ha méltónak, alkalmasnak bizonyul az o szemében (vagy csak nem talál jobbat), akkor beadja a derekát
(Vicc. Természetesen nem mindenkire igaz. Kockázatokról és mellékhatásokról blablabla...)
2020. márc. 5. 11:47
Ha jó időben, jó helyen, a kellő fiútól érkezik a vallomás egyáltalán nem taszító hatású.
2020. márc. 5. 11:49
2020. márc. 5. 12:01
Azért, mert ő nem szerelmes beléd. Ha az volna, ő lenne a legboldogabb egy ilyen vallomástól.
Nem csak a lányok működnek így. A férfiak már sokszor akkor lelépnek egy szexkapcsolatból vagy akár egy alakuló komolyból, ha a lány/nő még ki sem mondta, csak sejteni lehet, hogy mély érzései vannak. Mert a szerelmes ember követel, ragaszkodik, függ, hisztizik, számon kér, hogy miért nem vagy vele többet, miért ez, miért az és aki nem érzi ugyanazt a vonzást, az ettől menekülni fog.
2020. márc. 5. 12:19
Ha már egy pár, akkor nem hiszem, hogy sokszor fordul elő hogy taszító. :)
Ha még nincsenek együtt, akkor nem tudom értelmezni, miféle "szerelmet" akar érezni? :D
2020. márc. 5. 12:42
Egyesnek igaza van. Bennük is van vadászösztön, talán még nagyobb mint a férfiakban. Ami könnyen megkapható az nem kell nekik, mert könnyű = értéktelen. Nem akarják hogy a pasi szerelméért ne kelljen megdolgozni, úgymond ingyen megkapják.
2020. márc. 5. 12:47
Mert az nem férfias, a lányok által közkedvelt "bunkó" viselkedésbe az is beletartozik, hogy nem mondod ki hogy szereted.
2020. márc. 5. 13:26
Az a taszító, ha valaki összekeveri a merevedést a szerelemmel. Szóval ha pl alig ismer, mert csak kétszer beszéltünk, akkor is csak felszínes témákról, de már azzal jön, hogy halálosan szerelmes belém, mennyire más vagyok, mint a többi nő, megváltoztattam az életét, csak rám tud gondolni, első látásra belém szeretett, a csillagokat is lehozná nekem és egyéb nyálas dumák, az elég ciki, mert egész egyszerűen ilyen kevés ismerettel nem lehet valaki szerelmes, legfeljebb kedvelhet, vonzódhat hozzám. Az ilyenről ordít, hogy csak a bugyimba akar férkőzni és azt olvasta gyakorin, hogy a nőknek fontos a szerelem meg az érzelmek, úgyhogy gyorsan lenyom valami lelki dumát, hogy dugjak vele.
2020. márc. 5. 14:10
A nőkkel való érintkezés MINDEN egyes pillanata egy dominanciaharc. Csakis így szabad hozzájuk viszonyulni, és rendre nagyot csalódik, aki ezt nem tartja szem előtt.
2020. márc. 5. 14:53
Nem értem, miért lett lepontozva a #8-as. Egyértelműen nevetséges kamu, ha pár találkozás után a szerelem-dumával jön valaki. Vagy pedig komoly problémái vannak.
2020. márc. 5. 15:45
Kapcsolódó kérdések: