Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő is szerelmes belém, vagy csak kedves és barátságos? Mit tegyek?
Nem adtam tudtára, hogy bejön nekem, bár sokak szerint ez látszik rajtam. Kedves vagyok vele és barátságos én is, viszont ő kezdte. Egy épületben dolgozunk, és amikor összefutunk rögtön rám szegeződik a tekintete, és nem veszi le rólam a szemét. Olyankor van, hogy meg is simogatja a vállam. Mostanában viberen is beszélgetünk, néha rámír hogy mizu. Szeret mindig a közelemben lenni, és ezt közölte is. Én nem merek jelet adni neki, mert ezt az egészet olyan barátinak tartom és félek az elutasítástól :( Viszont sokak szerint ezek már önmagában jelek. Sokak szerint ő nem is gondolja, hogy bejöhet nekem, viszont mások szerint meg egyértelműen látszik rajtam. Persze van, hogy mosolygok mint a tejbetök mikor hozzám szól, de ennyi. Én meg némán belészerettem, csak rá tudok gondolni, de nagyon félek az elutasítástól. Biztos jobban teperne, ha vágyra rám, nem? :(
Sokáig azt gondoltam hogy mindenkivel ilyen barátságos, de a többiek körében is csak mellettem van és velem beszél a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!