Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő is szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő is szerelmes belém, vagy csak kedves és barátságos? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem adtam tudtára, hogy bejön nekem, bár sokak szerint ez látszik rajtam. Kedves vagyok vele és barátságos én is, viszont ő kezdte. Egy épületben dolgozunk, és amikor összefutunk rögtön rám szegeződik a tekintete, és nem veszi le rólam a szemét. Olyankor van, hogy meg is simogatja a vállam. Mostanában viberen is beszélgetünk, néha rámír hogy mizu. Szeret mindig a közelemben lenni, és ezt közölte is. Én nem merek jelet adni neki, mert ezt az egészet olyan barátinak tartom és félek az elutasítástól :( Viszont sokak szerint ezek már önmagában jelek. Sokak szerint ő nem is gondolja, hogy bejöhet nekem, viszont mások szerint meg egyértelműen látszik rajtam. Persze van, hogy mosolygok mint a tejbetök mikor hozzám szól, de ennyi. Én meg némán belészerettem, csak rá tudok gondolni, de nagyon félek az elutasítástól. Biztos jobban teperne, ha vágyra rám, nem? :(

Sokáig azt gondoltam hogy mindenkivel ilyen barátságos, de a többiek körében is csak mellettem van és velem beszél a legtöbbet.

2020. febr. 25. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, valahogy a tudtára kell adnod hogy kölcsönös a dolog különben elúszik a lehetőség. Szóval szedd össze magad és hívd el valahova vagy beszélgess vele olyan dolgokról amiből randi lehet. (Például filmekről és próbáld neki azt sugallni, hogy szeretnél moziba menni de nincs kivel)
2020. febr. 25. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Érintsd meg a kezét! Figyeld, hogy reagál.
2020. febr. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!