Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi “megérzi” ha egy nő vonzódik hozzá?
Kell hozzá tapasztalat, és igen, észreveheti.
Tán van egy férfi aki tetszik, és várod hogy kezdeményezzen? :)
Vagy megérzi, vagy nem. Vagy rendelkezik vagy nem.
Egyrészt a kor nem számít, ha valakinek 30 évesen nem nagyon volt még kapcsolata, nem volt "csajozós" stb.
Másrészt nem mindegy mit mutat felé a nő. Lehet hogy egyértelmű jeleket ad, de a pasi még ezt se veszi észre. De az is lehet, hogy nem ad elég jelet, vagy rosszakat ad. Volt olyan barátnőm aki annyira mimóza volt hogy majdnem azt mondtam, legyen vége a randinak mert ez így sehova nem visz szerencsére határozottan léptem és csak azzal derült ki, hogy vonzódik hozzám.
Vagy simán lehet, hogy hamis jeleket kap, vagy csak rosszul értelmezi őket amit úgy értelmez hogy a nő akarja őt, de közben nem.
Körülbelül valószínű, hogy talán esetleg feltételezhetően képesek lehetünk megérezni.
De ez nem biztos...
Vannak olyan balfhasz pasik h ihaj - tudok én is ilyeneket, akik a női praktikák nehézfegyverzetével szembesültek, mégis csak pislogtak, mikor elmeséltem nekik h ennél direktebb utalást kb akkor kaphattak volna egy adott nősténytől, ha az eléjük fekszik széttárt combokkal.
Iszonyat lámák tudnak lenni úgyh ha szeretnél vmit, kezdeményezz. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!