Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi “megérzi” ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi “megérzi” ha egy nő vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfi már rendelkezik annyi élettapasztalattal, hogy tudja, nem? A nő igyekszik nem feltűnő lenni.
2020. febr. 21. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Oh, bárcsak ilyen könnyű lenne.
2020. febr. 21. 22:55
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Lehet igen, lehet nem
2020. febr. 21. 22:57
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha nagyképű, akkor azt is vonzódásnak veszi ami nem az, ha meg önbizalomhiányos, akkor meg az egyértelmű jeleket se veszi észre :) Szerintem ez életkortól nagyjából független.
2020. febr. 21. 23:02
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

Kell hozzá tapasztalat, és igen, észreveheti.

Tán van egy férfi aki tetszik, és várod hogy kezdeményezzen? :)

2020. febr. 21. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Volt ilyen férfi az életemben, azonnal egy szemezés után kiszagolta hogy nekem nagyon tetszik (látásból ismertük egymást, sosem beszéltünk) és évekig szórakozott velem ezután.
2020. febr. 21. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Vagy megérzi, vagy nem. Vagy rendelkezik vagy nem.

Egyrészt a kor nem számít, ha valakinek 30 évesen nem nagyon volt még kapcsolata, nem volt "csajozós" stb.

Másrészt nem mindegy mit mutat felé a nő. Lehet hogy egyértelmű jeleket ad, de a pasi még ezt se veszi észre. De az is lehet, hogy nem ad elég jelet, vagy rosszakat ad. Volt olyan barátnőm aki annyira mimóza volt hogy majdnem azt mondtam, legyen vége a randinak mert ez így sehova nem visz szerencsére határozottan léptem és csak azzal derült ki, hogy vonzódik hozzám.

Vagy simán lehet, hogy hamis jeleket kap, vagy csak rosszul értelmezi őket amit úgy értelmez hogy a nő akarja őt, de közben nem.

2020. febr. 21. 23:04
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem 30-as szűz és burokban élő, akkor simán. A legtöbb nő képtelen ezt rejtegetni, hiába gondolja úgy, hogy nagyon megy neki.
2020. febr. 21. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

Körülbelül valószínű, hogy talán esetleg feltételezhetően képesek lehetünk megérezni.

De ez nem biztos...

2020. febr. 21. 23:25
 9/18 anonim ***** válasza:
82%

Vannak olyan balfhasz pasik h ihaj - tudok én is ilyeneket, akik a női praktikák nehézfegyverzetével szembesültek, mégis csak pislogtak, mikor elmeséltem nekik h ennél direktebb utalást kb akkor kaphattak volna egy adott nősténytől, ha az eléjük fekszik széttárt combokkal.

Iszonyat lámák tudnak lenni úgyh ha szeretnél vmit, kezdeményezz. 😀

2020. febr. 22. 00:13
 10/18 anonim ***** válasza:
42%
Egy elszólásból, pillantásból. Pl régebbi munkahelyemen egy nagyon csinos főnoknőm volt. 40es évei elején járó elvált, gyermekét egyedül nevelő milf. Egyszer kettesben maradtam vele a liften és már a mosolyából sejtettem h azon jár az esze, hogy mi ketten ott d.unk. Vagy egy másik milf kolléganője, mikor szóba került valahogy a jó kinézet, rendesen végigmért, én vágyat éreztem a tekintetében. Szóval ja, van, amikor látszik.
2020. febr. 22. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!