Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelei lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei lehetnek annak, ha egy férfi kollegám belém szeretett?

Figyelt kérdés
Randizni nem hív, mert úgy tudja, hogy párkapcsolatban vagyok.
2020. febr. 21. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nincsenek jelei! Miből gondolod, hogy egyáltalán vonzódik hozzád?
2020. febr. 21. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Úgy tudja?... megy a játszmázás főnökasszony? :D
2020. febr. 21. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Neked szimpatikus? Hívd meg a büfébe egy kávéra és kezdd el a beszélgetést.

Ha nem félénk, akkor pl. így adná tudtodra a vonzódását:

sokat tartózkodik a közeledben, érzed, hogy nem véletlenül, hanem készakarva megérinti a karod, melléd ül vagy áll, elereszt egy viccet és várja, hogyan reagálsz, figyel rád, néha ok nélkül bemegy az irodádba...

2020. febr. 21. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Sokat van a közeledben, keresi a társaságod, gyakran néz. Észre lehet venni, hogy többet érez irántad, mint egy szimpla munkatárs.
2020. febr. 21. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
A sebezhetőség, ha elpirul miattad, miközben rendben van amúgy az önbizalma. Persze nem mindenki pirulgat, de a sebezhetőség mindig része a szerelemnek. Ha valaki nem sebezhető, az nem szerelmes, de attól még vonzódhat hozzád más célból és persze beléd szerethet...
2020. febr. 21. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem játszmázok, nem is vagyok főnökasszony. Az említett jelek mind megvannak, és már visszahallottam másoktól, hogy vonzódik hozzám. Én is nagyon kedvelem, de nem akarok munkatárssal összejönni.
2020. febr. 22. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!