Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bmw-Rolex-Armani öltöny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bmw-Rolex-Armani öltöny párosítása, mennyire hat pozitívan a nőknél? Felnéznek egy ilyen úriemberre, nem?

Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Nektek kéne egy "csak a gazdag pasiknak jut nő", "nők csak gazdag pasikra buknak" című kategória, ott kellene naponta többszázszor megkérdezni az ilyen - és hasonló kérdéseket.
2020. febr. 20. 17:42
 12/21 peca1000 ***** válasza:
19%

Vegyél egy Lamborghinit.

Ott akkor is lesz....op egy csaj, ha nem akarod.

Személyes tapasztalat! :D

2020. febr. 20. 17:59
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

hallode főnököm, a legtöbb csaj, akivel beszéltem, azt se tudta, milyen márkájúak az autók. Mikor ilyesmi került szóba, h nekem milyen van, v a családjában, apjának, barátjának stb akk legtöbbször az autó színét mondták. Ennyi. Öltönymárkákat ugyanígy nem hinném, h ismerné a többség...Rolex meg minek? Inkább egy Tissot pl.

Ha neked ez tetszik, hordd/vedd nyugodtan, de ne lepődj meg, ha nem fog feltűnni az átlagnak, csak annyi, h "van" vagy, hogy "jól nézel ki/nem nézel ki jól" :)

2020. febr. 20. 18:08
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki ennyire a külsőségekre megy ott belül nem sok lehet
2020. febr. 20. 18:11
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Engem egyáltalán nem érdekelnek az ilyenek, és szerencsére nem is ismerek olyan nőket, akiknek az ilyenek lennének mérvadók.
2020. febr. 20. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Eskü nem tudnám megmondani a különbséget egy Armani öltöny és az anyádtól gimis ballagásra kapott öltöny között.
2020. febr. 20. 18:53
 17/21 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk én még csak munka révén találkoztam felsővezetőkkel, de egyik se volt az a típus akivel 5 percnél többet el akartam volna tölteni.
2020. febr. 20. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

En feismerem az ilyen cuccokat egy pasin. Az oltonyrol is megmondom ,h mi az osszetetele 2meterrol,meg ,h draga volt.

De en meg csak azt nezem,h fiata,szeparcu,kigyurt fiuka legyen. A cucca nem erdekel.

2020. febr. 20. 20:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezek közül csak a BMW-t ismerem fel és imádom a BMW-ket, de ha alapból nem tetszik a férfi, akkor hiába az autó.
2020. febr. 20. 23:52
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

Hát ezen jót röhögtem én a tisztelet-őszinteség-empátia márkára esküszöm de hát kinek mi.

BMW rolex és Armani total haszontalan tárgyak összessége. De biztosan van aki erre esküszik.

26N

2020. febr. 21. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!