Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bmw-Rolex-Armani öltöny párosítása, mennyire hat pozitívan a nőknél? Felnéznek egy ilyen úriemberre, nem?
Vegyél egy Lamborghinit.
Ott akkor is lesz....op egy csaj, ha nem akarod.
Személyes tapasztalat! :D
hallode főnököm, a legtöbb csaj, akivel beszéltem, azt se tudta, milyen márkájúak az autók. Mikor ilyesmi került szóba, h nekem milyen van, v a családjában, apjának, barátjának stb akk legtöbbször az autó színét mondták. Ennyi. Öltönymárkákat ugyanígy nem hinném, h ismerné a többség...Rolex meg minek? Inkább egy Tissot pl.
Ha neked ez tetszik, hordd/vedd nyugodtan, de ne lepődj meg, ha nem fog feltűnni az átlagnak, csak annyi, h "van" vagy, hogy "jól nézel ki/nem nézel ki jól" :)
En feismerem az ilyen cuccokat egy pasin. Az oltonyrol is megmondom ,h mi az osszetetele 2meterrol,meg ,h draga volt.
De en meg csak azt nezem,h fiata,szeparcu,kigyurt fiuka legyen. A cucca nem erdekel.
Hát ezen jót röhögtem én a tisztelet-őszinteség-empátia márkára esküszöm de hát kinek mi.
BMW rolex és Armani total haszontalan tárgyak összessége. De biztosan van aki erre esküszik.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!