Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a lány ha megkeresném?
Figyelt kérdés
2.éve végeztem el a sulit meg a lány is ott ismertem meg igaz nem beszéltem vele egyszer se! Úgy kezdődött, hogy eleinte ő köszönt nem nekem mosolyogva , hogy szia (...) (nevem) köszöntem neki viszont én nem foglalkoztam vele! Egyik reggel is amikor mentem suliba, suli előtt volt egy büfé ott állt észre se vettem rám köszönt hogy szia úgy mosolygott,hogy majd kiugrott a bőréből ott megbántottam nagyon szerintem mert akkor is mentem tovább. Szalagavató próbán nyílt ki a szemem amikor elmentem mellette és hosszan egymásra mosolyogtunk. Belé szerettem viszont attól félek már késő nem tudok mit tenni azóta eltelt majdnem 2 év nem láttam! Most 2 éves egészségügyi sulin van. Ha ott megkersném mit szólna! Az a baj eléggé félős vagyok ilyen helyzetekben! De hiányzik és szeretném jóvá tenni amit elrontottam!2020. febr. 18. 22:30
1/2 anonim válasza:
Sztem tovabbra is csak ragodj a helyzeten, abbol tutira lesz dugas...
2/2 anonim válasza:
Írj rá! A válaszából sok minden ki fog derülni. Abból is, ha nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!