Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szedhetnék végre össze egy lányt aki a hibáimmal együtt szeret?
Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 10:47
11/15 A kérdező kommentje:
Téged lehet de engem a hibáimmal együtt szeressen
2020. febr. 18. 11:16
12/15 anonim válasza:
Amennyiben undorodsz a szextől eleve gondold meg,hogy egyáltalán szeretnél-e kapcsolatot.
Ez nem hiba, inkább ellentmond a kapcsolat egyik lényeges velejárójának.
Ha ismerkedsz, csak úgy simán, rá fogsz jönni,hogy vonz-e a női nem,milyen lányok jönnek be (ha bejönnek).
Lehet,hogy túl fiatal vagy, esetleg magányos alkat, nem mindenkinek jön be a párkapcsolat.Nem kell ezt erőltetned, majd jön magától.
13/15 anonim válasza:
Rosszlányok.hu Hidd el, havi szinten ugyanannyiba van, mint egy barátnő, és legalább nekik soha nem "fáj a fejük" :)
14/15 anonim válasza:
A bunkóságot nehéz szeretni, ha pedig undorodsz a szextől, az nem hiba, hanem probléma, ugyanis a párkapcsolat lényeges eleme. Nem javaslok barátnőt, pszichológust javaslok, esetleg valami aszex társkeresőt. Mert ezt a ki "hibát" senki nem tolerálja jól.
15/15 A kérdező kommentje:
Mind a szexenvagytok fennakadva szerintem ha eljön az igazi tudni fogom hogy most nekem is jó lenne de akkor se fogom túlzásba vinni
2020. febr. 18. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!