Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés

Mi az oka annak, ha egy férfi nem tesz egyértelmű lèpést a nő felé? Pedig tudja, hogy a nő egyértelműen nyitott a férfi felé. Tehát az kizárt, hogy nem biztos a nő érzéseiben, ezért félne a nőtől. A férfi mégis csak utalgat, "olvasni kell a sorok között", hogy a nő megértse. De a "jeleket küldi", keresi a nő társaságát, de mégsem jutnak egyről a kettőre... Mintha azt várná a férfi, hogy a nő nyomuljon (jobban)... Ha a nő tehetetlenségében már rákérdez dolgokra, mert annyira zavaró ez a bizonytalanság, akkor a férfi elvicceli a dolgot, vagy kétértelműsködik. Miért csinálja ezt? Mit tegyen a nő?

(a nő én vagyok)

2020. febr. 17. 18:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem azert kerdezgeti a hazassagrol es a gyerekrol a velemenyed, mert kapcsolatban gondolkodik. Felterkepezi, hogy mennyire ragadnal ra, ha lefektetne neha. Gyanitom, hogy most masssal dug es ez kielegiti, azert sem siet. Pont nem fogja erdekelni, ha eltunedezost jatszol. Ugyis futni fogsz, ha hiv. Sok ilyet lattam mar.
2020. febr. 17. 21:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
van vmi, ami miatt mégsem cselekszik. Ez kb bármi lehet..komolyan.
2020. febr. 17. 21:33
 23/24 A kérdező kommentje:
23-as köszönöm! :-))) De komolyan! :-)))
2020. febr. 17. 21:35
 24/24 A kérdező kommentje:
22-es: nem azt térképezi ő, hogy ragadnék e rá, hanem ezzel a trükkel akar beetetni vagy ha úgy tetszik lefektetni. Ez elég egyszerű trükk, elejteni egy egyedülálló nő előtt ezt a két szót:házasság, gyerek és a nő máris hanyattdobja magát, mert azt hiszi hogy a pasi komoly kapcsolatban gondolkodik. Ezen átláttam én első perctől kezdve, inkább az egyéb dolgait, viselkedését nem értem.
2020. febr. 17. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!