Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a férfiról aki 50 évesen?
Nem lehet tudni: miért alakult így az élete, milyen közösségben él (például kis közösség ahol nehéz találni bárkit mert mindenki ismeri a másikat)
Azzal, hogy ítéletet mond bárki bárki felett, önmagát minősíti, de az adott illető nem lesz ettől jobb.
Irigylem!
Még él az anyja! Ezt hányan mondhatják el ötven évesen? Jó ha az enyém a negyvenedik születésnapomat megéri.
Nőtlen ennyi idősen, más ötven éves meg belebolondul, hgy melyik gyerekének hány százezres telefon meg havi ötvenezer költőpénz kell az egyetemre.
Szűz. -indifferens vagyok a kérdésben, a szex egyáltalán nem olyan fontos, meg jó mint hazudjuk magunknak.
Soha nem volt párkapcsolata -így kezdődik egy bölcs ember leírása.
A párkapcsolat bár nem rossz dolog, de rengeteg energiát emészt föl és semmit nem ad. Szerintem sokan vannak, akiknek csak azért van, mert mondjuk így illik.
A lényeg szívesen cserélnék vele, de az én anyám nem fog ilyen sokáig élni, és a szűz dolgot is már buktam. Nőtlen még lehetek. Legalább egy összejön.
Semmit.Van saját dolgom.
Mindenki úgy intézi az életét,ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!