Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szülők megmérgezhetnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők megmérgezhetnek egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy az adott pár jól megvan egymással, de mondjuk a szülők nem kedvelik a nőt/férfit vagy annak családját, ezáltal igyekeznek keresztbe tenni nekik.

2020. febr. 8. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2020. febr. 8. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba embereknél simán, láttam rá nem egy példát. Én sose tettem keresztbe a gyerekeim párkapcsolatában, akkor se ha úgy láttam nem illenek össze. Ha nem bolygatja a szülő az ilyen halva született dolgokat, szerintem előbb véget is ér, mintha duruzsolom neki, hogy szakítson...
2020. febr. 8. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nálunk is ez történt. Anyuci képtelen volt elengedni a 'pici' fiát. Hagytam, had menjen.
2020. febr. 8. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerek hagyja, igen. Tapasztalatból mondom, hogy ha a gyereknek helyén van az esze és tudja, hogy egy rosszindulatú szülőnek hol a helye az életében (sehol), akkor nem lesz semmi.
2020. febr. 8. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szülő és szülő között is van különbség. Aki tönkreteszi az életed, annál nem érv, hogy életet adott neked, ezért tartsd magadhoz közel. Menjen a k...a anyjába akkor.
2020. febr. 8. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, főleg ha az anya féltékeny a fiára. De az is lehet, hogy amit a szülők jól látnak a másikról, azt a fiuk vagy a lányuk nem akarja meglátni, majd csak évek múlva jön rá, hogy igazuk volt.
2020. febr. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!