Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok el egy férfinak, hogy milyen érzelmeitek vannak vele kapcsolatosan? Tudni kell róla, hogy picit félénk. És úgy érzem, nekem kell lépnem. Valentin nap szeretném elmondani Neki, szerintetek jó ötlet vagy hogy tálaljam?
Eltudnám vele képzelni a reggeleimet, délutánjaimat, estéimet.. az egész életemet.
Kötödöm hozzá, kedvelem, mindig megnevettet..
Nem tudok sok mindent mondani, hogy mit érzek, de amit érzek, azaz,hogy kedvelem Őt.
Sok mindenben egyetértünk, sok mindent ugyanugy szeretünk..
Csak nem tudom ,hogy Ő hogy érez.. azt mondta, ha zavarja valami vagy bármi van.. mondja.. eltelt egy kis idő amióta ismerjük egymást.. és eddig.. semmit sem mondott,hogy zavarná- e valami..
Nem tudom, mit tegyek.
Volt már korábban rá példa, hogy elmondtam neki néhány dolgot.. és igazából nem nagyon reagált rá, csak mosolygott, és mondta, hogy köszönöm szépen.
Picit nehezére esik kimondani a dolgokat, és ez nem baj, csak nem tudom mit érezhet irántam.
Nem kell így konkrétan elmondanod neki. Lehet, hogy nemjól venné ki magát a dolog, hogyha egyszerűen csak így letámadnád, lerohannád.
Tehát javasolnám, hogy kezdésnek inkább hívd el valahova. Kávézzatok, sütizzetek, egyetek pizzát, vagy csak simán sétálgassatok pl. Városban, parkban.
Miért van kiemelve? Nem sikerült szerelemet vallani nőként? Következő év Valentin napján akarsz neki szerelmet vallani? Szerintem egy félénk pasinak nem kéne szerelmet vallanod, mert lehet az ellenkezőjét tapasztalnád.
Amúgy egy 30 éves embernek szerintem kellemetlen ha egy 24 éves nő odaáll elé, hogy szerelmes és a személy akit szeret, ő.
Nem tudom baráti kapcsolat van-e már? Mert egy 30 éves pasinak inkább terepet kell adnod, hogy ő mondhassa el, mert úgy fog neki lejönni, hogy necc hogy férfi létére nem tudott szerelmet vallani, amennyiben vannak szerelmes érzések, vagy csak azt mondja, hogy az autót szerelem.
Szerintem nem jó ötlet, inkább próbálj nyitni felé, és ha szeret akkor úgyis előbb utóbb elmondja, de inkább utóbb, ha félénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!